Göğüs Hastalıkları

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Kültür Mah. Rasim Betir Bulvarı Güven Sok No:7 daire:5, Düzce • Harita

Dr. DR. SK Clinic & Estetik (Ozon Tedavisi, Sigara Bırakma, Zayıflama, Epilasyon)

• Uzm. Dr. Esmehan Akpınar

Atatürk Cad. Halil Şıvgın Çubuk Dvh., Ankara • Harita

Ankara Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi

• Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi

• Doç. Dr. Ayşe Aktaş

Göğüs hastalıkları, Alerji hastalıkları, İmmünoloji

Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak Lider Centrio A Blok Kat:6 No: 2 / 66, İzmir • Harita

Prof. Dr. Ayşe AKTAŞ Göğüs Hastalıkları Astım ve Alerji - İmmünoloji Kliniği

• Maidan İş ve Yaşam Merkezi, A Blok 9. Kat No:103 Mustafa Kemal Mah. 2118. Cad. No:4, Ankara • Harita

Prof. Dr. Bülent Çiftçi

• Barbaros, Mor Sumbul Sokagi Deluxia Palace Kat:3 Daire:74, 34746 Ataşehir/İstanbul, Ataşehir • Harita

Ebru Bellek Karakaş Muayenehanesi

Akıncılar Mah. Kozan Yolu, Adana • Harita

Adana Devlet Hastanesi Yüreğir Semt Polikiniliği

• Bazekol Çiğli Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita

• İstanbul, İstanbul • Harita

Doktor muayenehanesi

• Medicana International Ankara

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita

Medicana International Ankara