Göğüs Hastalıkları
Tunceli Devlet Hastanesi B Blok
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon · Daha fazlaAtatürk Mahallesi, Tunceli • Harita
Tunceli Devlet Hastanesi B Blok
Özel Batman Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaKültür Mah. Turgut Özal Bulvarı No:293, Batman • Harita
Özel Batman Hastanesi
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir • Harita
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Özel Van Akademi Tıp Merkezi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Diş hekimi · Daha fazlaHastane Cad.Akay İşmrk.Kat:2 No:6 Valimithaybey Mah., Van • Harita
Özel Van Akademi Tıp Merkezi
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı, Trabzon • Harita
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi
Adres: Oba Mah. Alkü Hastane Cad. No:13, • Harita
Alanya Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Saim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar • Harita
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
İmren Mutlu Muayenehanesi
600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8, Bandırma • Harita
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Sanatoryum Cad., Keçiören • Harita
Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram • Harita
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi