Göğüs Hastalıkları
Hamit Kaplan cad, Balıkesir • Harita
Nazmi İçim Muayenehanesi Paşabayır mah. Hamit Kaplan cad. No:11 Özgüneş apt B Blok D:11
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Medicana Çamlıca Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaKısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Hastanesi
Atatürk Cad. Halil Şıvgın Çubuk Dvh., Ankara • Harita
Ankara Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi
Özel Optimed Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti, Metabolik cerrahi · Daha fazlaAtatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Özel Optimed Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Cumhuriyet Mah. Çine Cad., Aydın • Harita