Zeytinburnu, Göğüs Hastalıkları

• Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy Harita

Acıbadem Bakırköy Hastanesi

• Medicana Ataköy

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy Harita

Medicana Ataköy

• Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazla

Bahriye Yokuşu, İstanbul Harita

İstanbul Harita

Doktor muayenehanesi

• Doç. Dr. Ekrem Cengiz Seyhan

Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu Harita

İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi

• Uzm. Dr. Ergi Hysi

Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler Harita

Medicana Bahçelievler Hastanesi

• Özel Çapa Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Şehremini Mahallesi Necip Asım Sokak No:23, Fatih Harita

Özel Çapa Hastanesi

• Bayrampaşa Baypark Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No:112, Bayrampaşa Harita

Bayrampaşa Baypark Hastanesi