Gökşen Gökşenoğlu Muayenehanesi

İstanbul, İstanbul

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• N

Uzun yıllardır omzumda kalsifikasyon vardı ve omzumu zorladığım zamanlarda idare edilebilir ağrılar yaşıyordum. Göksen hocayla ise aniden gelişen ve asla dayanılmayacak şiddette bir omuz ağrısı sayesinde tanıştım. İlk başta sadece ağrıma yönelik bir iğne yapacağını düşünürken, kökten çözüm sağlayabilecek bir yöntemden bahsetti. Bu yöntemin çok sık yapılmadığını, çünkü yaklaşık %50 başarı şansı olduğunu, ancak yine de denemeye değer olduğunu söyledi.
    Yöntemi biliyordum ama işe yarayacağına inanmadığım için o güne kadar hiç düşünmemiştim. Lokal anesteziyle 15 dakika süren bu işlem sayesinde sadece ağrım değil, yıllardır süren omuz hareket kısıtlılığım da geçti. Allah bin kere razı olsun.
    “Biraz canını acıtıyorum, özür dilerim” diyerek işlemi yapan; bu kadar mütevazı, bu kadar içten ve işinin ehli bir doktora denk gelmek benim için inanılmaz bir şans oldu. İyi ki ama iyi ki tanıdım sizi.

• G

Geçmeyen bel ağrılarımın çözümünü bulan doktorum. Harika bir doktor, harika bir insan. İyi ki varsın. Tekerlekli sandalye ile odaya girip yürüyerek çıkmam inanılmazdı

• Gökşen Gökşenoğlu Muayenehanesi Diğer  •

Bel fıtığı gerekçesi ile uzun zamandır kendisinden takipliyim, işinde profesyonel, iyiniyetli, ilgili muhteşem bir akademisyen hekimdir.