Ürojinekolojik Cerrahi İşlemler Çalıştayı
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 20142. Laparoskopik Sütur Kursu
Ege Jinekolojik Endoskopi Kongresi, 20143. Total Laparoskopik Histerektomi
Ege Jinekolojik Endoskopi Kongresi, 20144. Üremeye Yardımcı Yöntemler (İnvitro Fertilizasyon) Kursu
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD, 20085. Jinekoloji ve Obstetrik Ulusal Kongresi
TJOD, 20136. Uludağ Jinekoloji ve Obstetrik Ulusal Kongresi
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2011
-Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokağı no:23, 35000 Konak/İzmir,
Özel Sağlık Hastanesi
ec...u
Gebelik öncesi rutin muayene için gitmiştim ve Gülçin hocamı tanıyınca gebelik süresi boyunca da tek tercihim canım doktorum oldu sürecin en başından en sonuna kadar titizlikle ve detaylıca bilgilendirmesi, güler yüzü ve desteğini esirgememesi çok kıymetli, biraz zorlu ama çok güzel bir gebelik geçirdim fakat hocamın ilgisi ve detaylı bilgilendirmeleri, gerekli ilaç takviyelerinle bu süreci en güzel şekilde tamamladık. Canım doktorum hem kızım Melisa hemde benim için çok emek verdiniz. İyi ki bu yolda sizinleydik. Doğumda ve doğumdan sonra da desteğiniz ve hep yanımda olduğunuz için minnettarım. İyi ki varsınız hocam
em...r
Gülçin hanımı tesadüfen tanıdım, İyi ki tanımışım.İşini severek, bilgiyle, titizlikle yapan insanların hala var olduğunu görmek çok guzel. Rahim ameliyatım öncesi ve sonrası tüm tetkikleri titizlikle yaparak ve yaşayacağım süreci sabırla anlatması benim için çok önemliydi. Ameliyat sonrası kontrollerinde pansumanı bile kendisi yapmıştır. Gülçin hanımı tanımış olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum.
Gülçin Hanıma uzun yıllardır güvenle gidiyorum, rutin kontrollerimi yaptırıyorum. Bilgisine sonsuz güveniyorum. İlgisiyle ve güleryüzüyle her zaman yanınızda olduğunu hissettiriyor. Hem profesyonelliği hem de samimi yaklaşımıyla harika bir hekim. Emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. İyi ki yollarımız kesişmiş canım doktorum
nu....
Canım doktorum Gülçin Çetin Uysal...2012 yılında oğluma hamileyken tanıdım kendisini. 2015 yılında kızıma hamileyken de Gülçin Hanımın hastası olma mutluluğunu yaşadım. 2012 yılından bu yana bir çok farklı şehirde yaşadık ama ben hep sevgili doktorumu buldum dönüp dolaşıp. İlgisiyle, bilgisiyle ve sabrıyla en büyük konforu yaşattı her iki hamileliğim dönemimde, kadın hastalıklarıyla ilgili muayene ve ameliyat süreçlerimde. Sıcak yaklaşımıyla ailemizden biri gibi görüyoruz doktorumuzu. Dalında güvendiğim ve kendimi rahatça emanet ettiğim tek doktor. Bunu tüm içtenliğimle belirtmek isterim. İyi ki varsınız
tu...
Canim oğluma sağlikla kavusmami saglayan doktorum Tüm hamilelik dönemimde ve doğum sürecinde Gülçin hocamla ilerledigimiz için çok şanslıyım. Gebeligimin sonlarına doğru kordon dolanması sebebiyle sezaryen dogumla bebegime kavustum, operasyon sonrasi 2. gun ayaga kalktim. Ameliyatimin basindan taburcu oldugum güne kadar herseyle kendisi ilgilendi, sık sık ziyaret etti, pansumanlarimi bile kendisi yapti. Rutin kontrollerim için de gitmeye devam ediyorum.
Şu kadar soyleyebilirim ki muhteşem bir doktor, siz ne kadar detaycı olursanız olun aklınıza gelen gelmeyen her sorunun daha siz sormadan cevabını söylüyor, aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
İsinde son derece titiz ve bilgili ayrica yaklaşımı, açıklamaları, anlatış şekli sizi güvende hissettiriyor.
Ve muayene dışında da ulaşılabilir bir doktor. Gülçin hocamı herkese gönülden tavsiye ediyorum.
gü...i
Başarılı ve işinde sonderece titiz olan Gülçin Hocam, hastalarına çokça ilgi ve şefkatle yaklaşan bir hekim aynı zamanda. Kendisi ve ekibinden Histeroskopi operasyonu deneyimledim ve son derece konforlu bir süreç yaşadım.Keza rutin kontrollerimiz de devam etmekte, iyi ki Gülçin Hocam ile yollarımız kesişmiş diyorum.
Yorum yapmak genelde çok huyum değildir ama Gülçin hoca o kadar mükemmel bir hekim ki yazmamak ayıp olur. İlgisi alakası her konuda ki müthiş bilgi birikimi ile kendinizi tamamen güvende hissediyorsunuz ve akılda hiçbir soruya yer bırakmıyor. Rutin kontrollerimde, yaptığım düşükte, gebelik planlamamda her zaman yanımda olan hocam iyi ki siz
se...
Yaptığım düşükler sonrası Gülçin hanım'a gittim anlattıklarımdan yola çıkarak yakın takip ile beni ve bebeğimi koruma altına aldı ve Allah'a şükür sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim samimiyet tecrübe ve anlayışi için doktorum Gülçin hanım'a minnettarım
se...
Gülçin hocamla kızımın doğumunda tanıştık İyiki tanıştık çok seviyoruz kendisini alanında çok başarılı iyi ki siz
es...
18 yaşımdan beri Gülçin Hocama gidiyorum. 2 aylık bebeğim kucağımda hamilelik sürecini birlikte geçirdik hocamla güzel ve eğlenceli bir süreç geçirdik
Gülçin Çetin Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülçin Çetin Uysal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gülçin Çetin Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gülçin Çetin Uysal adresi nerede?Gülçin Çetin Uysal adresini belirtmedi. Gülçin Çetin Uysal yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gülçin Çetin Uysal adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülçin Çetin Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülçin Çetin Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülçin Çetin Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülçin Çetin Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülçin Çetin Uysal hangi dilleri konuşuyor?Gülçin Çetin Uysal ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülçin Çetin Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülçin Çetin Uysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülçin Çetin Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 101 hasta / danışan, Gülçin Çetin Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülçin Çetin Uysal hangi sigortaları kabul ediyor?Gülçin Çetin Uysal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.