1999’da Ankara Fen Lisesi’nden, 2006’da Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2007-2008 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi’nde Acil Tıp asistanı olarak görev yaptım. Cerrahi aşkı ağır bastı ve kazanmış olduğum Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilimdalı’ndaki asistanlık sürecimi başarıyla tamamlayarak 2014’te Genel Cerrahi uzmanı oldum.

Asistanlık sürecimde özellikle Meme cerrahisine ilgi duymaya başladım. 2013 yılında meme cerrahisi ve onkoplastik cerrahi deneyimimi artırmak için Amerika Texas Houston’da MD Anderson Kanser Merkezi’nde bulundum.

2014’te Ulusal Cerrahi Board Yazılı sınavını başarıyla geçtim. Cerrahi serüvenimin başından itibaren akademik yayınlara katkı sağladım ve cerrahi kongreleri yakından takip ettim. 2014-2022 yılları arasında mecburi hizmetim için gittiğim Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde hem cerrahi hem de idari görevler üstlendim. Sayısız endoskopi işlemi, acil, açık ve laparoskopik ameliyatlar yaptım. Özellikle meme kanseri tanısıyla opere ettiğim ve klinik takibe aldığım çok sayıda hastamdan olumlu sonuçlar elde ettim.

2022-2024 yılları arasında İstanbul Ataşehir Belediyesi’ne ait Tıp Merkezi’nde Meme kanseri tarama merkezinin bir parçası olarak görev aldım. Bu süre içerisinde mesleki gelişimime katkı sağlayan eğitim programlarına katılarak çok sayıda sertifika edindim. Şuanda Özel Ataşehir Acıbadem Tıp Merkezinde hastalarıma hizmet vermeye devam ediyorum.

Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:36, Ataşehir, İstanbul

Meme Cerrahisi

Meme Koruyucu Cerrahi

Röportaj

• Z

Gülden Hanım'a hastane sayfasından ulaştım. Başka bir yerde çektirdiğim mamografi sonuçlarımı göstermek için gittim.
    El ile muayene etti ve çektirdiğim mamografi sonuçlarıyla uyumlu olmadığını belirterek ultrasona yönlendirdi.
    Gerçekten inanamadım, el muayenesi ile ultrason sonuçları birebir uyumluydu. Fibro kist teşhisi ile yıllık takiplerim yapılacak.
    Şimdilerde böyle bir uzman bulduğum için çok memnunum. Hastaya yaklaşımı, ilgisi ve her şeyiyle mükemmeldi.
    Kendisini tavsiye ederim.

•  •

Merhabalar. 25.08.2025 tarihinde Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezinde Dr. Gülden hanıma meme ağrım ile muayene oldum. Annemi meme kanserinden kaybetmemden dolayı çok endişeliydim. Ama doktor hanım beni anlatımlarıyla çok rahatlattı. Muayenem sonrasında meme ultrasonuna yönlendirildim. Sonucuna göre kendimize bir tedavi şekli belirledik. Doktor hanım çok ilgiliydi ve çok güzel bir anlatım şekliyle beni sakinleştirdi. Böyle hekimlerin sayısının çoğalması dileğimle..

• M

Doktor hanıma sol göğsümde yuvarlak şeklinde ele gelen bir kitle fark edince başvurdum. Sol göğsümde elime gelenin çoğu kadında da olabilecek zararsız iyi huylu fibrokist olduğu tanısı konuldu. Tedavi olarak düzenli ultrason kontrolleri verildi.
    Tedavi sürecinde doktor hanım çok ilgiliydi, ilgisinden ve güler yüzünden ötürü kendisinden ve muayenesinden çok memnun kaldım.
    Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.

•  •

• Z

Güven duygusunu daha ilk karşılamadan size veren bir muayenehane. Gülden Hanımın sıcacık gülümsemesiyle emin ellerde olduğunuzu bir kez daha anlıyorsunuz. Meme muayenesi için arkadaş tavsiyesiyle kendisini tercih ettim ve iyi ki de etmişim İşini severek ve titizlikle yapması, elinin hafifliği en önemlisi randevu saat aralıklarını uzun tutup hastalarıyla detaylı ilgilenmesi bizler için bulunmaz nimet. Eğer bunu okuyorsanız iyi ki tanıdım sizi hocaammm artık başka mecralarda macera aramıycam

• Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi Meme Cerrahisi  •

• I

TEK TARAFLI BÖBREK AĞRISI SIKAYETIM VARDI AMA TETKİKLER TEMIZ ÇIKIYORDU. AĞRIM SIDDETLENDİĞİNDE ACILE BAŞVURDUM. GÜLDEN HOCAM NOBETCIYDI. TETKIK ETTİKTEN SONRA SAFRA KESESI OLDUGUNU SOYLEDI. 2 YIL ÖNCE BOLU'DA GULDEN HOCAM KAPALI YÖNTEMLE AMELIYAT ETTI. COK KISA SÜREDE NORMAL HAYATIMA DÖNDÜM. ELLERINIZ DERT GÖRMESIN. SELAMLAR HOCAM.

• Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

3 yıl önce kuyruk sokumumda şişlik ve akıntı oluşmuştu…Ameliyatsız tedavi denemişlerdi fakat olmadı. Doktor hanıma ameliyat oldum. 2 hafta sonra dikişlerimi aldı ve hiçbir sorunum kalmadı. Ameliyattan önce detaylı bilgilendirme yapması ve ameliyatımdan sonra pansumanlarımla bizzat ilgilenmesi bu süreci kolay atlatmamı sağladı.

• Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi Genel Cerrahi Randevusu  •

Mememde akıntılı sivilce tarzı bir yara çıktı. Doktor hanım muayene eder etmez granulamtöz mastit dedi ama bütün tetkiklerimi yaptırdı. Biyopsi de istedi. Biyopsiden halk arasında cok korkutu şeyler söylendiği için çekiniyordum açıkçası. Ama iyi ki yaptırmışım... böylece uygun ilaç tedavisi ile kontrol altındayım. Doktor hanım iyi ki varsınız.

• Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi Meme Cerrahisi  •

• D

2 yıl önce tiroid hastalığım için tavsiye üzerine gittim, önemi belli olmayan follikuler lezyon sonucum vardı, boynumdaki kitle hızlı büyüyordu , ameliyat denildi, korkularımı yatıştıran yaklaşımı ile tedavi surecim rahat geçti. Ameliyatim çok çok başarılıydı. Şu an ameliyat izim bile yok diyebilirim. Özellikle patalojim temiz geldiğinde Gülden hocanın benimle birlikte sevincini yazmam gerekir.

• Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi Guatr Ameliyatı  •

• I

Canım doktorum diyorum artık. Yüzümde sonradan büyüyen beni 15 dakikada alarak beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Hiç iz kalmadı. Sıcakkanlı karşılaması sorduğum sorulara hiç usanmadan cevap vermesi elinin hafifliği iyi ki varsın Gülden Hocam. Bu arada muayenehanesinin yeri çok merkezi otopark sıkıntısı da yok. Bundan sonra her türlü derdime derman olacağını düşünüyorum. Ellerinize sağlık hocam

• P

Gülden Hanım’a demir eksikliği tedavim nedeniyle ulaştım. Hem randevularda hem de tedavi sürecinde her ayrıntıyı düşünen bir hekimdir. Şu an sayesinde çok iyiyim. Güvenle tavsiye ederim.