Doktor Muayenehanesi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Metropol Şemikler Tıp Merkezi Kolonoskopi

Merhaba,ben İstanbul’da kolonoskopi olmuştum berbat bir deneyimdi kusma halsizlik mahvolmuştum o yüzden korka korka geldim ama Güven hocam çok başarılı kolonoskopiden çıkıp alışveriş bile yaptım gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

Rutin kontroller için başvurdum, eski hastasıyım. Kullandığım bir ilaç yok. Tahlillerimi yaptı ve temiz çıktı. Güven Bey çok güler yüzlü, ilgili, alakalı, neşeli bir doktor. Hastaya yaklaşımı çok iyi. Detaylı muayene ediyor. Oğlumu da götürdüm. Biz kendisinden çok memnunuz.

Mide ağrım için başvurdum. 2 defa midemden endoskopi oldum. İlaç tedavisine başladık. Memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Tedavisi çok güzel. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Açıklamaları sayesinde psikolojik olarak düzeliyorsunuz. Safra kesemde ve karaciğerimde de sorun çıktı. Kontrol altındayım. Mükemmel ve güvenilir bir doktor. Korkulacak bir şey yok kafana takma dedi. Beni rahatlattı. Tedavi amaçlı verdiği ilaçlar iyi geliyor. Birebir telefon üzerinden de görüşebiliyorum. Çok fazla hastası var ama hiçbirisini unutmuyor.

Ben kendisinden çok memnunum. 3 yıldır kendisine gidiyorum. Mutlu cevaplar alıyorum. Ciddi rahatsızlıklarım vardı. Doğru teşhis koyuyor. Bağırsaklarımda polip ve göğsümde 16-17 tane kist var. İlaç tedavisine devam ediyoruz. Eski sağlığıma kavuştum. Takipli hastasıyım. Cep telefonundan da kendisine ulaşabiliyorum. Hemen yardımcı oluyor. Birçok arkadaşıma tavsiye ettim. Hastalarına karşı çok ilgili ve güler yüzlü bir hoca.

Safra kesesinde taş vardı, ondan ameliyat oldum. Doktor yönlendirmesi ile Op. Dr. Güven Bey'e başvurdum. Ameliyatım başarılı geçti. Şikayetlerim yok oldu. Hastane ve doktorumdan çok memnunum. Birkaç tanıdığıma da tavsiye ettim.