Dt. Hamdi Ballar kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir
Haritayı büyüt
yeni bir sekmede açılır
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ha...a
Çekilmesi gerektiği söylenen dişimi kanal tedavisi ile kurtardı. 3 senedir de hiç sıkıntı yaşamadım.
• Hamdi Ballar Diş Hekimi Muayenehanesi • Diğer •
em...k
kanal tedavisi yaptırdım bütün dolaştığım hekimler hatta ege üniversitesi hocalarının bile çekilmesi gerekir dediği dişimi kurtardı 5 senedir kullanıyorum
em...k
Hamdi Ballar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamdi Ballar, Diş Hekimi.
Hamdi Ballar adresi nerede?Hamdi Ballar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşar Aksoy Cad. 1850 Sok. No:39 D:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamdi Ballar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamdi Ballar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamdi Ballar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamdi Ballar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamdi Ballar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamdi Ballar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamdi Ballar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamdi Ballar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hamdi Ballar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar