Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göz Hastalıkları Randevusu
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Fulya Terrace Center 2, Kat. 17, Daire:113, İstanbul
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Retraksiyonu
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Op. Dr.Hanzade Kocatürk Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Kontakt Lens
Kornea enfeksiyonları
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lazer Ameliyatı
Op. Dr.Hanzade Kocatürk Muayenehanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Preoperatif Değerlendirme
Retina Ameliyatı
Soket Kontraksiyonu Tedavisi
Tonometre
Tonometri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Şaşılık Tedavisi
Op. Dr.Hanzade Kocatürk Muayenehanesi
Beyoğlu Kuledibi Göz Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki görevinden sonra Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermiştir.Şu anda 2020 yılında kurduğu Eye and More Klinik'inde hizmetine devam etmektedir.
em...u
E-posta doğrulandı
Dr.Hanzade hanım bilgi ve deneyimli elleriyle gerçekten harika..Bana yapılan üç seans Scarlett uygulamasıyla yüzümde boynumda;ince çizgilerde ve cildimdeki doğal değişim çok iyi; yıllara geri dönüş gibi..Botoxla;ameliyata gerek kalmadan gözkapağı estetiğindende çok memnunum..Bugün yapılan dudak dolguda doğal ve büyük değişim hissettim kendimde..Güvenli,donanımlı,sıcak,samimi bir ortam..Risksiz,rahatlıkla gelebildiğim;böyle doğal değişimler için; yine başka bir doktorun tavsiyesiyle iyiki bu kliniğe gelmişim diyorum..
ö....y
Ben Hanzade hanımın bütün uygulamalarını denedim, hifu lazer,scarlet, innea aqua vitamin iğnesi, dudak dolgusu, botoks gibi işlemler yaptırdım ve hepsinden de çok memnun kaldım, hep çok doğal yapıyor, gereksiz şeyler önermiyor, gereklilik durumuna göre işlemler yapıyor, aletleri son derece yeni ve kaliteli, düzenli olarak gidiyorum, kendisi benim güzellik doktorum, çok memnunum.
m....b
Kendisiyle güzellik üzerine botoks, cilt temizleme gibi işlemler için görüştüm, kendisini çok beğeniyorum, dönemsel olarak gidiyorum, kendisinin en beğendiğim yönü karşımda bir doktor görüyorum, bir güzellik uzmanı değil, kendisinden inanılmaz derece memnunum, naifliği, kendine olan güveni, karşı tarafa verdiği güven çok güzel, severek gidiyorum.
a....ü
Ben kendisinden ve yaptığı tedaviden çok memnun kaldım, kendisine cilt bakımı yaptırdım, tedavi süreci içerisinde son derece güleryüzlü ve ilgili davrandı, tedavi süreci içerisinde her sorduğum soruya cevap verdi, görüşmelerimiz hala devam ediyor, gayet memnunum.
p....ç
Kendisine göz kapağı için işlem yaptırmıştım, gayet memnunum, kendisi çok ilgili, bugüne kadar hiç bir yaptığı işlemde yan etkisini görmedim, ağrı, şişme gibi durumlar olmadı, hala arada kendisine gidiyorum, her anlamda memnunum.
t....s
Gayet güleryüzlü bri doktor, hastanın ihtiyaçlarını dinliyor ve ona göre öneride bulunuyor, kendisini seviyorum, kendisi hifu işlemi ve ino aqua işlemi yaptırdım, memnun kaldım, hatta geçen gün de sosyal medya üzerinden görüştük, memnun kalmadığım bir şey olduğu zaman öneride bulunuyor, telafi edeceğimizi söylüyor, ara ara hala kendisine gidiyorum, gayet memnunum.
Hanzade Hanım'dan memnunum.Gözaltı ışık dolgusu ve dudak mezoterapisi aldım.Yapılan işlemlerden memnun kaldım.Kendisini çok beğendim, çok hanımefendi, çok içten, sıcakkanlı, hastaları ile olan iletişimi çok güzel.Bir daha işlem yaptırmak istesem kendisine giderim.Sosyal medyadan gördüm.Göz doktoru olması benim önceliğim, tanıyınca kendisini sevdim.
ü.....
Beni karşılaması, oradaki davranışı ile çok memnunum.Çok kibar, hanımefendi; gitmeye devam edeceğim.Yüzüme aqua iğne uygulandı onun için tedavim yapıldı ve memnun kaldım.Sosyal medyadan görüp gittim.Anlatımı, yaklaşımı,çok güzeldi ve sıcak davrandı;memnun kaldım.
Ben memnunum hocamızdan. Göz sorunum vardı, miyoptum.Gözlük verdi.Dudak mezoterapisi, bir de ultrasonla yüz germe işlemi yapıldı.Henüz yeni oldu, kontrollerim devam ediyor.Gözlüklerimi kullanıyorum, görüşüm daha rahat.Çok iyi bir doktor,memnunum.
u.....
Ben pleksir yaptırdım ve çok memnun kaldım.Kendisini herkese öneririm.Kesinlikle memnun kaldım, göz kapaklarım yok olunca çok daha genç duruyorum..
Hanzade Kocatürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hanzade Kocatürk, Göz Hastalıkları. Size Hanzade Kocatürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü.
Hanzade Kocatürk adresi nerede?Hanzade Kocatürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Fulya Terrace Center 2, Kat. 17, Daire:113 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hanzade Kocatürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hanzade Kocatürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hanzade Kocatürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hanzade Kocatürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hanzade Kocatürk hangi dilleri konuşuyor?Hanzade Kocatürk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hanzade Kocatürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hanzade Kocatürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hanzade Kocatürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hanzade Kocatürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hanzade Kocatürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hanzade Kocatürk hangi sigortaları kabul ediyor?Hanzade Kocatürk, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hanzade Kocatürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları