Op. Dr.
Ortopedi Ve Travmatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bağcılar 1 adres
Dr. Hasan Ceylan, ortopedi ve travmatoloji alanında görev yapmakta olup çalışmalarını Atlas Üniversitesi Hastanesi bünyesinde sürdürmektedir.
Tıp eğitimini 2012 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Mesleki kariyerine pratisyen hekim olarak Tekirdağ Saray Devlet Hastanesi’nde başlamış, ardından 2011-2017 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortopedi ve travmatoloji alanında araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. Uzmanlık sonrasında Iğdır Devlet Hastanesi’nde ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmüş, 2026 yılından itibaren Atlas Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaya başlamıştır.
Mesleki ilgi alanları arasında diz ve kalça eklem hastalıkları, protez cerrahisi, ortopedik travmalar, spor yaralanmaları, ayak ve ayak bileği hastalıkları ile artroskopik cerrahi uygulamaları yer almaktadır. Ayrıca ön çapraz bağ yaralanmaları, menisküs yırtıkları, deformite cerrahisi, osteoporotik kırıklar ve diyabetik ayakla ilgili ortopedik değerlendirme ve tedavi süreçleriyle ilgilenmektedir.
Dr. Hasan Ceylan’ın ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış bilimsel çalışmaları bulunmaktadır. Ortopedik travma, biyomekanik analizler, eklem cerrahisi ve spor yaralanmaları alanlarında araştırmalar yürütmüş; çeşitli bilimsel toplantılarda bildiriler sunmuştur. Akademik çalışmaları kapsamında ödül alan bilimsel sunumlarda da yer almıştır.
Dr. Hasan Ceylan; Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği, Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği, Kalça ve Diz Artroplasti Derneği, Artroskopi Araştırma Derneği ve Kemik Eklem Cerrahisi Derneği üyesidir. Mesleki çalışmalarını ortopedi ve travmatoloji alanındaki güncel bilimsel veriler doğrultusunda sürdürmektedir.
- Donmuş Omuz (Adheziv Kapsülit)
- Osteogenezis İmperfekta (Cam Kemik Hastalığı)
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Lokal Anestezi
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar 34203
Görüşler
he...i
SAYIN DR HASAN CEYLAN ANNEMİN VE BENİM KOL KALÇA KIRIKLARINDAN DOLAYI HASEKİ EĞT ARAŞTIRMA HASTAHANESİ OPTAPEDİ TRAVMOTOLOJİ SERVİSİNE GİTTİĞİMİZDE BİZİMLE CANLA BAŞLA İLGİLENMİŞTİR İKİMİZİNDE KIRILAN KOL BİLEK KIRIKLARININ TEDAVİSİNİ YAPMIŞTIR SADECE TABİPLİĞİ İLE DEĞİL İNSANİ DESTEĞİ İLEDE YARDIMCI OLMUŞ MÜKEMMEL BİR DOKTORDUR ALLAH RAZI OLSUN TMÜ DOKTORLARMIZIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN TÜM YOLLARI AÇIK OLSUN DOKTORLARIMIZA SAĞLIKÇILARA YAPILAN ŞİDDETİ KINIYORUM ENGELLENMESİ İÇİN DAHA ÇOK ÖNLEM ALINMASINI CEZAİ YAPTIRIMLARIN ARTIRILMASINI YETKİLİLERİMİZDEN BEKLİYORUZ BİR CAN BİR İNSAN HELE BİR DOKTOR KOLAY YETİŞMİYOR SAYGILAR HOCAM
he...i
Kendisi çok güleryüzlü ,yardımsever ve ilgili bir doktor kendisine burdan çok teşekkür ederim.....
I
is...u
çok güleryüzlü, hastasıyla insan gibi ilgilenen, efendi bir doktor. yapılacak tedaviyi ayrıntılı şekilde anlatmaya özen gösteriyor.
Hasan Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Ceylan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Hasan Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Robotik Cerrahi.
Hasan Ceylan adresi nerede?Hasan Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Hasan Ceylan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hasan Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Ceylan hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Ceylan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları