Adet Düzensizliği, Şehitkamil
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
15 Temmuz Mah. Prof Dr Necmettin Erbakan Cd. A Point İş Merkezi Kat 1 No:9, Gaziantep • Harita
Doç. Dr. Özge Kömürcü Karuserci
15 Temmuz Mahhallesi 148-049 nolu sokak No:3, Gaziantep • Harita
Dilara Basat Muayenehane
Atakent Mahallesi 2015. Caddesi No:8, Şehitkamil • Harita
Bossan Hospital
Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaDüztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Sarıgüllük Mah. Zübeyde Hanım Bulvarı Billur Apt. No :62 Kat :2 Daire : 1, Gaziantep • Harita
Prof. Dr. Mete Gürol Uğur Muayenehanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaMücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil • Harita
Karataş Mahallesi 400. Caddesi No:8, Şahinbey • Harita
Gaziantep Özel Mediantep Tıp Merkezi
- Şehitkamil Insülin Direnci
- Şehitkamil Hipertiroidizm (Zehirli Guatr)
- Şehitkamil Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
- Şehitkamil Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
- Şehitkamil Hipofiz hastalıkları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..)