Gelişim Geriliği, İstanbul
Halkalı Merkez, Köyüstü Sokagi No:25, Küçükçekmece • Harita
Özel Halkalı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Toki Kayaşehir 25. Bölge, İstanbul • Harita
Sümeyye Dinç (Kayaşehir)
Akşemsettin Mahallesi Akdeniz Caddesi No:6/4 Başçılar İş Merkezi, Fatih • Harita
Fzt. Mehtap Günel
Batı Mh. Sabri Taşkın Cd.No:33 D:1, İstanbul • Harita
Ahenk Fizyoterapi Merkezi
Mimar Sinan Mh. Eski Silivri Cad. No:37 İç Kapı No:5, İstanbul • Harita
ClinicFizyo Fizyoterapi Merkezi
Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi A blok Ofis 89, İstanbul • Harita
Yağmur Özdemir
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Cumhuriyet Mahallesi İlkbahar Sokak, 4/9, İstanbul • Harita
Fzt. Sait Gümüş
Şeyhli, Sonbahar Sokağı 8A, Pendik/İstanbul, İstanbul • Harita
VeNa PEDİATRİ Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi
Kartaltepe mahallesi İncirli caddesi Yeşiladalı sokak No :2 Erman Apt. A blok Daire : 2 Bakırköy / İstanbul Telefonu, 34158 İstanbul, İstanbul • Harita
Gamze Çetinkaya Sağlıklı Yaşam Merkezi
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Perlavista ResidenceA blok Kat:3 Daire:12 Beylikdüzü/İstanbul, İstanbul • Harita
Praksis Akademi
Kartaltepe Mah. Aydın Yuva Sk. No:15, İstanbul • Harita