Huzursuz Bağırsak Sendromu, Ankara

• Özel Ankara Uluslararası Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazla

Köşk Mahallesi Anavatan Caddesi No:22, Keçiören • Harita

• Prof. Dr. Ahmet Eftal Yücel

İç hastalıkları, Romatoloji

• Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları

Karapınar Mah. 1165. Cadde Birlik Apt. No: 25 İç kapı: 27 Kat: 4, Ankara • Harita

Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu Özel Muayenehanesi

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 54 Balgat, Çankaya • Harita

Özel 100. Yıl Hastanesi

• Medicana International Ankara

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita

Medicana International Ankara

• Kentkoop mahallesi, Anıt iş merkezi,1865 cadde Özkoç apartman 21/1, Ankara • Harita

Şirin Aytaç Muayenehanesi

• Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören • Harita

Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik

• Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita

Medicana International Ankara

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

• Alacaatlı Cad. No:15 Çayyolu, Çankaya • Harita

Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi