Dr. Hayrettin Zerdali , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında Medicana International İstanbul – Beylikdüzü Hastanesi’nde görev almaktadır.
2009 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2015-2019 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır.
Mesleki kariyerinde farklı sağlık kurumlarında görev yapan Dr. Zerdali, 2024 yılından itibaren Medicana International İstanbul – Beylikdüzü Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Alerjik Astım
- Bronşit
- Alerjik Bronşit
- İdrar Yolu Enfeksiyonu
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
MEDICANA INTERNATIONAL ISTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
Büyükşehir, Beylikdüzü Cd. No:3, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Doktorumuzun ilgisi, bilgisi ve çocuklara olan yaklaşımı gerçekten çok kıymetli. Muayenelerde acele etmeden, her detayı anlayabileceğimiz şekilde anlatıyor. Çocuğumun kendini güvende hissetmesi bizim için her şeyden önemliydi, bunu fazlasıyla sağlıyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
bu...n
Kızımın yaşadığı tuvalet sorunu sebebi ile tesadüfen doktor beye randevu aldık.
bu kadar sıcak, ilgili ve işini severek yapan bir doktora denk geldiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Muayene boyunca son derece sakin, net ve detaylı bir şekilde her şeyi uzun uzun anlattı. Hayatımda ilk kez çocuklarla bu kadar güzel iletişim kurabilen bir doktor gördüm.
Daha önceki doktor muayenelerimiz genelde travmayla sonuçlanırken, doktorumuzun kızımla kurduğu muhteşem iletişim sayesinde kızım kendi isteğiyle sedyeye çıktı ve muayene edilmesine izin verdi. Eşimle birlikte hem çok şaşırdık hem de hayranlık duyduk.
Gerçekten işinin ehli, güven veren ve çocuklara yaklaşımı harika bir hekim. Böyle doktorlara denk gelmek büyük bir şans. Allah razı olsun.• MEDICANA INTERNATIONAL ISTANBUL - BEYLİKDÜZÜ • Randevu •
O
ok...t
Anne baba hassasiyetine karşın tecrübesi ve yöntemleriyle güven veren değerli bir hoca kendisiyle tanısmıs olmaktan cok mutluyuz.
ar...t
Bebegimiz Arasın doğduğu ilk andan beri her şeyi ile hassasiyetle ilgilenen, her konuda yardımcı olan önce anne ve babayı dinleyip, bizimle sağlıklı iletişim kurup, bizi bilinçlendirip daha sonra bebeğimizle ilgilenip gerektiği zaman tedavi uygulayan anlayışlı doktorumuz Hayrettin bey, her konuda hemen dönüş yapar uzakta tatilde dahi olsak mesajla bizi önce bilgilendirir, sonra uzaktan tedavisini hiç aksatmadan devam ettirir, şehirdısında hasta oldu bebeğimiz bir sürü ilaç yazdılar idrar yolu enfeksiyonuna 4 tane şurup antibiyotik vs hayrettin hoca hiçbirini kullandırtmadı 1 tane ilaç ile burnunu aç bol su ver vs vs gibi öneriler ile tedavi etti. Bence bu çok önemli gereksiz yere gereksiz ilaç kullandırtmıyor. Biz çok memnunuz Aras da onu görünce gülüyor artık cool doktorumuz hayrettin hocayı çok seviyoruz.
ay...
Hamilelik süresinde başka doktora karar vermiştim ancak Bebeğinizin yeni dogan doktoru olduğu için kendisi ile yollarımız kesişti . Kendi düşündüğüm doktora giderim diyordum ancak doktor bey bebegimizi muayene ederken her zaman şefkatle yaklaşıyor ve iletişimi çok iyi anne babayı rahatlatıcı. Sadece bulunduğu kurumda çocuk bölümü çok kalabalık her zaman . Umarım bir gün özel muayenesi olur
• başka bir yer • Diğer •
R
r.....
Kesinlikle alanında çok iyi bir doktor ve bı okadarda ilgili kızım epilepsi hastası bize çok yardmci oldu her konuda halada oluyor iyiki var hocamız
• başka bir yer • Diğer •
Hayrettin Zerdali isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hayrettin Zerdali, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hayrettin Zerdali tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Hayrettin Zerdali adresi nerede?Hayrettin Zerdali şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir, Beylikdüzü Cd. No:3, 34520 Beylikdüzü/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hayrettin Zerdali isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hayrettin Zerdali online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hayrettin Zerdali hangi dilleri konuşuyor?Hayrettin Zerdali ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hayrettin Zerdali isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hayrettin Zerdali bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hayrettin Zerdali ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hayrettin Zerdali hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hayrettin Zerdali hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hayrettin Zerdali hangi sigortaları kabul ediyor?Hayrettin Zerdali tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla