Prof. Dr.
Genel Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Genel cerrahi ve yopun bakım uzmanı
35 yıldan daha fazla sirede ciddi ameliyat deneyimi, ileri düzey kanser ameliyatları, 35 senelik laparaskopik, 15 senelik ileri düzey robotik cerrahi tecrübesi, kolon rektum kanseri, mide kanseri, meme kanseri onkoplastik cerrahi deneyimi.
Ankara üniversitesi doktorluk diplaması, Hacettepe Üniversitesi tıp fakültesinde genel cerrahi ihtisası,
2005 yıkından bu yana, Profesörlük. Sayıları binleri bulan ileri düzey kanser ameliyatları, proktolojik ameliyatlar, meme ve fıtık ameliyatları.
Halen kendi muayenesinde çok sakin ve huzurlu bir ortamda hastalarına çok daha uzun bir süre ayırarak, sorunlarını dinleyerek en çağdaş önerileri ve tedavi yöntemlerini önermektedir. Hasta dostudur, her zaman bulunabilirdir en çağdaş bilgiyle ve çok ciddi ameliyat deneyimiyle hastalarını tedavi etmek amacını güder.
- Hiatal Herni (Mide Fıtığı)
- Divertikülozis
- Pankreas Hastalıkları
- Polipozis Koli
Bağdat Caddesi Feneryolu Mahallesi Zeren Apartmanı 81/A K:2 No:4, İstanbul
Prof Dr Fatih Ağalar Muayenehanesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
ba...i
Uzun zamandır tanıdığımız, hiç düşünülmeden hekimliğine güvenilecek, çok müstesna ve şahane bir insan...
Sn. Prof. Dr. Hikmet Fatih Ağalar hocamız muhteşem bir Genel Cerrah'tır.• Prof Dr Fatih Ağalar Muayenehanesi • Diğer •
Prof. Dr. Hikmet Fatih Ağalar
Teşekkür ediyorum. Sağlıkla görüşelim.
Hikmet Fatih Ağalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hikmet Fatih Ağalar, Genel Cerrahi. Size Hikmet Fatih Ağalar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hikmet Fatih Ağalar adresi nerede?Hikmet Fatih Ağalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi Feneryolu Mahallesi Zeren Apartmanı 81/A K:2 No:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hikmet Fatih Ağalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hikmet Fatih Ağalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hikmet Fatih Ağalar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hikmet Fatih Ağalar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hikmet Fatih Ağalar hangi dilleri konuşuyor?Hikmet Fatih Ağalar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hikmet Fatih Ağalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hikmet Fatih Ağalar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hikmet Fatih Ağalar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hikmet Fatih Ağalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hikmet Fatih Ağalar hangi sigortaları kabul ediyor?Hikmet Fatih Ağalar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar