0850 333 0388 Ücret öğren

Genel cerrahi ve yopun bakım uzmanı

35 yıldan daha fazla sirede ciddi ameliyat deneyimi, ileri düzey kanser ameliyatları, 35 senelik laparaskopik, 15 senelik ileri düzey robotik cerrahi tecrübesi, kolon rektum kanseri, mide kanseri, meme kanseri onkoplastik cerrahi deneyimi.

Ankara üniversitesi doktorluk diplaması, Hacettepe Üniversitesi tıp fakültesinde genel cerrahi ihtisası,

2005 yıkından bu yana, Profesörlük.  Sayıları binleri bulan ileri düzey kanser ameliyatları, proktolojik ameliyatlar, meme ve fıtık ameliyatları.

Halen kendi muayenesinde çok sakin ve huzurlu bir ortamda hastalarına çok daha uzun bir süre ayırarak, sorunlarını dinleyerek en çağdaş önerileri ve tedavi yöntemlerini önermektedir. Hasta dostudur, her zaman bulunabilirdir en çağdaş bilgiyle ve çok ciddi ameliyat deneyimiyle hastalarını tedavi etmek amacını güder.

Yetişkin
En az 17 yaşındaki çocuklar

Bağdat Caddesi Feneryolu Mahallesi Zeren Apartmanı 81/A K:2 No:4, İstanbul

Prof Dr Fatih Ağalar Muayenehanesi

Hikmet Fatih Ağalar
Prof Dr Fatih Ağalar Muayenehanesi

Bağdat Caddesi Feneryolu Mahallesi Zeren Apartmanı 81/A K:2 No:4, Kadıköy, İstanbul

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• B

ba...i

Uzun zamandır tanıdığımız, hiç düşünülmeden hekimliğine güvenilecek, çok müstesna ve şahane bir insan...
    Sn. Prof. Dr. Hikmet Fatih Ağalar hocamız muhteşem bir Genel Cerrah'tır.

• Prof Dr Fatih Ağalar Muayenehanesi Diğer  •

Prof. Dr. Hikmet Fatih Ağalar

Teşekkür ediyorum. Sağlıkla görüşelim.