- Gömülü Dişler
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul 34214
Atatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul
di....
Merhabalar ben iki hafta önce çene kemiği tümörü ameliyatı oldum.Sina bey Muazzez Hanım ve bütün ekibindeki isimsiz kahramanlar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız tavsiye eden arkadaşımızdan da doktorlarımızdan da Allah razı olsun sağlık için gerçekten değdi çok memnunum Elleriniz kollarınız dert görmesin Allah sizi korusun İnşAllah
• İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HASTANESİ • Diğer •
do...8
Kibar alcakgonullu tevazulu.Onu anlatan 3 kelime bu olmali.Sanki bi asistan gibi (gunumuzde asistanlar boyle tevazulu degil) alcakgonullu.Tam manasiyla guzel ahlaki ögrenebileceginiz bi insan.Onunla tanismak belkide benim en buyuk sansim.Abarttigimi falan dusunmeyin.Hatta boyle dusunuyorsaniz gidin kendiniz görun.Kendisine yanlis ortodonti sonrasi gittim.Maalesef alinmasi gereken 8 gomulu disim vardi.Genel anesteziyle 7sini aldi.Ameliyat esnasinda ben kendi yakinim olsa bu dise sans veririm diyerek 1 disimi duzelterek birakti.Simdi o disi hala kullaniyorum.Allah razi olsun.Sorunlarinizi sevecen olarak dinler .Bikkinlik usanmislik ifadesi yok gozunde..Ameliyattan sonra en az 10 kez gittim her defasinda guzel karsilandim.Bu gunde kendisine 2 implantimi yaptirdim.Allah razi olsun.Tavsiye ediyorummmm şiddetle.Böyle doktorlardan daha çok olmalı
• İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HASTANESİ • Gömülü diş cekimi •
ka...n
Kızımın alt çene ile üst çenenin kapanmasında bir hayli sorun yaşıyordu arada bir hayli boşluk
Kalıyor simit dahi koparamıyordu..
..Ayrıca çene ucu çok uza
mıştı.
Sina beye, kuzenimin sayesinde ulaştım..umutsuz bir şekilde.
Bize iki aşamalı ameliyat yapacağını söyledi. Yavrumu ameliyat sonrası 40 gün kulaklık damlası ile besledim..3 ay 4ay derken muhteşem görünümüne ve sağlığına kavuştu..ELLERİNE SAĞLIK SİNA HOCAM..SANA SONSUZA KADAR DUACIYIM..Ben mi..Hülya Kaylı nın annesi...• başka bir yer • Çene Implantasyonu •
mi...r
Kendinizi,ağız çene ve yüz cerrahisi ile ilgili her türlü sağlık sorununuzda gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.Hekimliği sanata dönüştürebilen yegane hekimler arasında.Aklınizda hiçbir soru işareti bırakmadan,tecrübesi ve sakinliğiyle tedavi
İbrahim Sina Uçkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Sina Uçkan, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size İbrahim Sina Uçkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu.
İbrahim Sina Uçkan adresi nerede?İbrahim Sina Uçkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
- Atatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Sina Uçkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Sina Uçkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Sina Uçkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Sina Uçkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Sina Uçkan hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Sina Uçkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Sina Uçkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Sina Uçkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Sina Uçkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Sina Uçkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İbrahim Sina Uçkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları