Merhaba, ben Psikolog İrem Taşkınlar.
Yeditepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum, ardından Milano-Bicocca Üniversitesi’nde Deneysel Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimime devam ettim ve tez sürecimin son aşamasındayım.
Çift terapisi ve aile danışmanlığı alanlarında danışan görmekteyim. Aynı zamanda akademik alanda araştırmalar yürütmekte ve makaleler yazmaktayım.
Danışanlarımla kurduğum ilişkide bilimsel temellere dayanan, etik ilkelere bağlı ve empati içeren bir yaklaşımı benimsiyorum. Her bireyin kendi yolculuğunda güvenilir ve destekleyici bir eşlikçi olmayı hedefliyorum.
- İlişki Problemleri
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Eş ve Çift Kıskançlığı
- Okula Uyum Sorunları
- Motivasyon Eksikliği
- Sigortası olan hastalar
Evlilik Danışmanlığı
Gottman Çift Terapisi
İlişki Terapisi
d.....
Arkadaşımın önerisi ile randevumu gerçekleştirdim. Kendisindeki pozitif değişmeleri görünce bende bir şans vermek istedim. Bu ilk randevumuzdu İrem hanım ile fakat son olmayacak.
• Online Danışmanlık • Randevu •
U
uf...s
Birbirimize hemen uyum sağladık. Cok guzel iletişim kurduk. Hayatıma yeniden dört elle sarılıyorum resmen sayesinde güç kazandım. Meğer ne cok yüklerim varmış. Resmen kendimi kaybetmişim. Sayesinde uzun zamandır farkinda olmadığım hayatıma yeniden başlıyorum. Hiç vakit kaybetmeyin ve mutlaka bi destek alın. Insallah sizlere de iyi gelir.
• Online Danışmanlık • Randevu •
İrem Taşkınlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Taşkınlar, Psikoloji. Size İrem Taşkınlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Gottman Çift Terapisi, İlişki Terapisi, Evlilik Danışmanlığı, Randevu.
İrem Taşkınlar adresi nerede?İrem Taşkınlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Taşkınlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Taşkınlar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Taşkınlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Taşkınlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
İrem Taşkınlar hangi dilleri konuşuyor?İrem Taşkınlar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Taşkınlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Taşkınlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Taşkınlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İrem Taşkınlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Taşkınlar hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Taşkınlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.