Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:163/13 Can Apartmanı, Kadıköy
Işıltan Oğuz Danışmanlık MerkeziSigortasız hastalar
Hakkımda
Klinik Psikolog Işıltan Oğuz, Kayra Psikolojik Danışmanlık Merkezinde Hizmet vermektedir.
İlgi alanları
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
Okullar / Eğitimler
- 1989 - 1993 Kadıköy Anadolu Lisesi / İngilizce
- 1999 - 2004 Bulgaristan Sofya Üniversitesi Psikoloji Bölümü
- 2004 - 2006 Bulgaristan Sofya Üniversitesi Klinik ve Konsültasyon Psikolojisi (yüksek lisans)
Videolar
Dakiklik
Alaka
Mekan
m....p
Işıltan bey ile ikinci görüşmem olmasına rağmen kendisinin yaklaşımı, dinlemesi ve sabırla açıklaması iyi olacağıma inancımı arttırdı. Yoğun anksiyete bozukluğu yaşadığım bir sürece girdim. Kendisiyle birlikte inşallah bu süreci sabırla ve profesyonellikle yöneteceğiz. Kendisi sizin yanınızda olduğunu hissettiriyor. Teşekkür ederim.
gö...r
Çok zor zamanımda doktorlar takviminde karşıma çıktı hocam ve beni o kadar rahatlattı ki ilk görüşmede bile aydınlandım devamlı görüşmeler sağlayacağım ve daha güzel olucak herşey hocamla birlikte
Yaklaşımı sıcaktı, çok rahat konuşabildik gayet memnun kaldım daha önceden kendim için fark edemediğim pek çok şeyi fark etmemi sağladı. Kendisine teşekkür ederim.
ne...o
Anksiyete ve kaygı sebebiyle danıştığım uzman hocam Işıltan Oğuz, oldukça içten ve derin bilgi birikimi ile danışanını sahipleniyor ve üzerinde çalışılması gereken konuları tespit edip bir yönelim sağlıyor ki bu da oldukça rahatlatıcı bir yöntem, kendisine teşekkür ederim.
mu...t
2. görüşmem her şekilde yardımcı olması bi abi gibi çözüm bulmaya çalışması benim daraldığım konularda yol gösterici olması yani hayat bi umuttur ya o umudu yakalamaya çalışabileceğim bunaltıya girdiğimde görüştüğümde kendimi iyi hissetmemi sağlayan çok iyi bir insan ve iyi bir uzman yüzyüze görüşeceğim bundan sonra çok teşekkür ederim.İyiki varsınız..
Depresyona girdiğim ve obsesyonlarımın hayatımı kararttığı bir dönemde profesyonel destek alma ihtiyacım oldu. Eşimin internette yaptığı araştırmada gördüğümüz olumlu değerlendirme ve yorumlar üzerine kendisiyle tanıştım. Düzenli olarak terapi yapmaya başladık. Anksiyetelerimin azalması ve OKB' yi yenmemde bana rehber oldu. Işıltan Hoca ideal bir danışmanda olması gereken tüm özelliklere sahip biri. Onunla terapi yapmak bu zor dünyada büyük bir şans.
a....ç
Çift terapisi için kendisine başvurduğumuz doktorumuz sağlıklı bir süreç yönetmeye özen gösteriyor.
ms...g
Evliliğimle ve bireysel olarak yaşadığım sorunlarla ilgili seans gerçekleştirdik. Farkındalığımın artması, karar ve davranışlarımı iyi anlamda yönlendirebildiğim. İyi niyet, samimiyet ve insancıl yaklaşımın haricinde bilgilendiğim bir seans oldu. Teşekkürler
f.....
İnanılmaz kaliteli,inanılmaz düzgün,inanılmaz farklı,inanılmaz enerjik ve inanılmaz güçlü bir danışman.Sayesinde insanlar çok iyi noktalara gelebilir.Tesadüfen tanıştık.Hayata bakışım değişti.
Hakkımda
- 1999 - 2004 Bulgaristan Sofya Üniversitesi Psikoloji Bölümü
Deneyimler
- Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi – Psikolog/ İstanbul
- Pandost ve Psikoonkoloji Derneği – Psikolog / Istanbul
- Aile ve Çift Danışmanlığı Sertifika Programı, Eğitmenlik / Kemerburgaz Üniversitesi
Videolar
Bilinen Diller