Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Kumlu, Hatay
Ateşbaz-ı Veli Mahallesi Yeni Meram Caddesi No: 75, Meram • Harita
Novafertil Tüp Bebek Merkezi
Emir Beyazıt mah. Cemil Şerif Baydur sok. Berk apt. No:24 Daire: 5 Menteşe /Muğla, Muğla • Harita
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaEski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:257, Lotus Evleri, Kat:1, Daire:1, Atakum, Samsun, Samsun • Harita
Merve Karamahmutoğlu Cavıldak Kliniği
Tunalı Hilmi Caddesi, Çankaya • Harita
Prof. Dr. Erdoğan Aslan Muayenehanesi
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Kadın hastalıkları ve doğum, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaIlıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125, Narlıdere • Harita
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı, İhsaniye Mahallesi, Yüce Sokak, Doruk Sitesi, No: 2C, C Blok Kat:7, Daire:14 Nilüfer/Bursa, Bursa • Harita
Ferhan Sönmez Kliniği
Tarım Mah. Perge Bulv. No:19, Antalya • Harita
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla -
Kartaltepe Mahallesi Süvari Caddesi No:8 D:16 C Blok, İstanbul • Harita
Op. Dr. Yasemin Ağralı
Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Medicana International Samsun
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla -
Yenişehir Mh. Bahri Karakeçili Cd. Yenişehir No:66/S, Siverek • Harita
Op. Dr. Bilal Yıldız Özel Muayenehanesi
Fevzi Paşa Mah. Örgü Cad.No:12, Hatay, Hatay • Harita
Özel Mozaik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Psikoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Hastane Cad(Ferit Melen cad no:17). Nedim Odabaşı Ticaret(iş) Merkezi kapı No:11 A Blok Kat 1 Daire No 35 İpekyolu/VAN, Van • Harita
Op Dr. Muhammed Ferhat Kesmez
Topçular Mah. Kars Cad. No:4 Kardeşler İş Merkezi Kat:3 Daire :12(güven kozmetik yanı), Iğdır • Harita
Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi
Özel Medibafra Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla -
Çavuşoğlu, No:1, 34873, İstanbul • Harita
Acıbadem Kartal Hastanesi
Kızılırmak Mah, Eskişehir Yolu Next Level A Blok 12. Kat Söğütözü, Ankara • Harita
Cem Somer Atabekoğlu Muayenehanesi
Medikar Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazla -
Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Kayseri • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Büyükdere mah. Ertuna sok. no:13 d:5, Eskişehir • Harita
Prof. Dr. Ahmet Cantuğ Çalışkan
Özel Egeumut Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaYıldırım Mahallesi Gar Sokak No:38, Turgutlu • Harita
Özel Egeumut Hastanesi
Belde Mahallesi 3241 Sokak Nirvana Plaza No:8/, Batman • Harita
Op.Dr.Emire Oğuz Orhan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği
Halkalı Merkez Mahallesi, 1. İkitelli Caddesi No:2, Meydan Halkalı Sitesi A Blok Kat:8 No:86, İstanbul • Harita
DR.İREM YENGEL
Özel Şanmed Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazla -
Atatürk mahallesi 377 sokak.No:55 Kat 1 D:3 Aliağa, İzmir • Harita
Op. Dr. Nagehan İkiz Muayenehanesi
Küçükbakkalköy, Atilla İlhan Caddesi 37/4 Kat : 1 Tuğmaner Plaza, İstanbul • Harita
Op. Dr. Şeyma Araz
Medicana Kadıköy Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaZühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy • Harita
Medicana Kadıköy Hastanesi