Akdeniz Mahallesi, Gazi Blv. No:56-58, Çankaya/izmir, İzmir • Harita
Barış mah, İzmir Yolu Cd No:140/B, Bursa • Harita
Op. Dr.Oktay ALTUN Muayenehanesi
Murat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli • Harita
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Ondokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır • Harita
Memorial Dicle Hastanesi
Medicana Çamlıca Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaKısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Hastanesi
Barbaros Mahallesi, Sütçü Yolu Caddesi, İstanbul • Harita
Alle Sağlık
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul • Harita
Liv Hospital Vadistanbul
Medicana Sivas Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaŞehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas, Sivas • Harita
Medicana Sivas Hastanesi
Biruni Üniversite Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazla -
19 Mayıs, Halaskargazi Cd. No:226/1, İstanbul • Harita
Op.Dr. Alparslan Demir Muayenehanesi
Fenerbahçe, Fener Kalamış Cd. No:32, İstanbul • Harita
Sante Tıp Merkezi - Fenerbahçe
Özel Melikgazi Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAlpaslan, Gökçe Fidan Sk.Sokak No: 6 (Kayseripark AVM arkası), Melikgazi • Harita
Özel Melikgazi Hastanesi
Güzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa • Harita
Özel Anatolia Hospital Lara
Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23, İstanbul • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
- İstanbul bölgesinde T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şanlıurfa bölgesinde T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Selçuklu bölgesinde T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları