Hakkımda
Profesör Doktor H. Kadircan Keskinbora Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Eğitim ve Araşt...
Akupunktur Tedavisi
Görsel Uyarılmış Potansiyeller(Vep) Testi
Göz Altı Dolgusu
Göz Protezi
Kadircan Keskinbora Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Kornea Topografisi
Kadircan Keskinbora Muayenehanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Kök Hücre Nakli
Kadircan Keskinbora Muayenehanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Tonometri
Vitrektomi
Vitreoretinal Cerrahi
Hasta
Bir çok doktora gittim fakat kadir hocam gibi ayrıntılı ilgilenen her soruya cevap veren bir doktora rastlamadım gayet mütevazi, bilgili, anlayışlı biri hiç şüphesiz herkese öneririm çok teşekkür ederim kendisine mükemmel biri..
i̇....
29 yaşındayım ve 3 yaşından beri gittiğim tek doktor…doğuştan sol gözüm miyop Hocamızın doğru tehşisiyle lens kullanarak numaramın ilerlemesini engelledik..daha öncesinde ailemin gitmedikleri doktor kalmamış ‘bu çocuk kör ameliyatla alınması lazım vs’ gibi tanılarla dünyalarını başlarına yıkmışlar..taaaki Kadircan hocamız karşılarına çıkana kadar doğru tanı ile hem gözümü hem geleceğimi kurtardı sonsuz teşekkürler
o....c
Kadircan bey’e özel hastanedeykende göz kapagımdaki şişkil için gitmiştim. Bulundugum yerde bir türlü sorunu bulamamışlardı. İlk görüşte dakriyoadenit teşhisini koydu ve iyileştim. Şimdi bir diğer gözümdeki kanlanma için gittim. İlaç tedavisi ile gözüm kendine geldi. Fakat altında yatan sebebi araştırmamız gerekiyor dedi ve beni ramatolojik tarama için üniversite hastanesine yönlendirdi. İlgi ve alakasını kelimeler ile anlatamam. Çok ilgili bir doktor. Sabır ile sizi dinliyor. En ince ayrıntısına kadar muyanesini yapıp size gerekli tedaviyi uyguluyor. Aklınızda herhangi bir soru işareti bırakmıyor buna emin olabilirsiniz. Tedavi esnasında sıkıldıgınızı hissederse genel konulardan bahsedip sizi rahatlatıp tedavisine öyle devam ediyor. Yani öyle 10 dk da muayene edip göndermiyor. Allah ondan bin kere razı olsun.
Doktor kadir beye goz kaymasi ameliyatiyla ilgili bilgi almak amaciyla muayeneye gittim. Ilk defa kontrole gitmeme ragmen bilgisi, kibar yaklasimi, ayrıntılı tetkikleri, sordugum her soruya verdigi cevaplarla bana kendimi güvende hissettirdi. Ameliyat oncesi sonrasıyla ilgili uzun uzadıya bilgilendirdi. Bir gün cesaretimi toplayıp ameliyata karar verirsem güvenle yaptıracağım doktor, kendisi olacaktır.
d.....
Kadircan bey ile yolumuz annemin goz tedavisi ameliyati dolayisi ile kesisti. Hic kimsenin kabul etmedigi riskli bir durumu vardi annemin. Anneme uyguladığı başarılı operasyon ile kör olmaktan kurtardı. Kendisi hayatimda tanidigim en kaliteli once insan sonra doktor. Yeteneginize hayran kaldik hocam. Allah sizden razi olsun , uzun omur versin ki elleriniz sifa dagitmaya devam etsin
g....n
Cok degerli hocamiz Kadircan bey, babamin kazada kaybettigi gozu icin hicbir doktorun yapmaya goze alamadigi cok zor dedigi ameliyati tek basina 4 saatte yapti. Turkiye’nin sayili degerlerinden… Insan olarak, vizyon olarak, misyon olarak her seyiyle dort dortluk… allah herkesi sizin gibi sifali ellerle bulustursun. Isini gercekten insan sagligi icin yapan paragoz olmayan nadide doktorlardansiniz. Sizi anlatmaya kelimeler yetmez, iyi ki ama iyi ki varsiniz Elleriniz dert gormesin
Kadircan beye oğlumuzun gözündeki dışa kayma şikayetiyle gittik. Kendisi bu hastalığın nedenleri ve çözümleriyle ilgili bizi fazlasıyla aydınlattı. Tedavi sürecini ve seçeneklerini en ince ayrıntısına kadar anlattı. Oğlumuzla o kadar keyifli vakit geçirdi ki normalde çocuklar için göz muayenelerini fazlasıyla sıkıcı ve yorucu olur. Ama hocamızla oyun oynar gibi muayene oldu. Şimdi önümüzde bir ameliyat süreci olacak. Kesinlikle çocuğumuzu onun gibi değerli bir hocaya emanet etmek istiyoruz. Bizim yolculuğumuz aslında yeni başlıyor. Bu süreci en iyi şekilde atlatacağımızdan şüphe duymuyoruz… İyi ki sizinle tanışma fırsatı bulduk hocam, verdiğiniz tüm bilgiler ve ilginiz için minnettarız
me...d
z....t
Oğlumun Göz tembelliği için gittiğim 3'cü Dr oğluma ve bize güven veren ,tedavinin sürecini ayrıntılı anlatan ,sempatik,güler yüzlü tek Doktor .
fe...k
Merhabalar
Kirpik lifting sonrası kimyasallar dan dolayı sağ ve sol gözümde
Şişme ve sağ gözümün korneası da yara vardı.
Bir kaç Dr gittim hiç memnun kalmadım..
sağ gözümün görme kaybından bahsettiler
Korneadaki yarayı dahi görmediler .
Pskolojim çok kötüyken.
Rabbim karşıma int sitesinde
PROF DR KADİRCAN KESKİNBORA ile karşılaştırdı.
İçtenliğiyle ,Güler yüzüyle, Baba şefkatiyle beni çok rahatlattı.
Ve 2 günde ağrılarım azaldı 3 gün ise kontrolümde müjdemi verdi. Yaranın gittiği tedaviye yanıt verdiğimi söyleyince dünyaları bana verdi
Allah böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin
Gerçekten çok ama çok iyi doktor
Allah ondan binlercekez razı olsun Doktorum Kadircan keskinbora ya…
iyiki varsınız hocam
Hakkımda
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları