Kalp Ve Damar Cerrahisi
Osman Yılmaz Mah. İstanbul Cd. No:127, Kocaeli • Harita
Gebze Fatih Devlet Hastanesi
Güzeloba Mh. 2246 St. No:5 07230, Antalya • Harita
Lara Anadolu Hastanesi
Ayazağa Mahallesi,Kemerburgaz Caddesi,Vadiistanbul Park etabı,7 F Blok, İstanbul • Harita
LİV HOSPİTAL VADİ İSTANBUL
Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle • Harita
Özel Tobb Etü Hastanesi
Ayhan Kojan Muayenehanesi
Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören • Harita
VM Medical Park Ankara Hastanesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi; Tıp Fakültesi; Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı, Tepebaşı • Harita
Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No:17, Çankaya • Harita
Özel Bayındır Hastanesi Söğütözü
Atatürk Mahallesi, 31035 Sokak, No:11, Mezitli • Harita
Özel Ortadoğu Mersin Hastanesi
Özel Konak Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Medline Adana Hastanesi
Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBelediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova • Harita
Medline Adana Hastanesi
Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198, Mersin • Harita