Kalp Ve Damar Cerrahisi, Kumlu, Hatay

Mimar Sinan Mahallesi 1394 Sokak no:16 kat 6 daire 12, İzmir Harita

Prof. Dr. Orhan Gökalp

• Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım Harita

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Yakındaki Adres: Osman Yılmaz, İstanbul 1, Osman Yılmaz, İstanbul Cd. No:127, 41400 Gebze/Kocaeli Cd. No:127, 41400 Gebze/Kocaeli, Kocaeli Harita

Gebze Fatih Devlet Hastanesi

• Prof. Dr. Mehmet Taşar

Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi

Varlık Mahallesi, Halil Sezai Erkut Caddesi,, Ankara Harita

Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi

• Memorial Diyarbakır Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Nefroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır Harita

Memorial Diyarbakır Hastanesi

• Kültür mah. 1389 SoK. No.7 d.4 k.2, İzmir Harita

Doç. Dr. Pelin Öztürk Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği

• Yenişehir Mahallesi Ali Emiri Caddesi No:1, Yenişehir Harita

Özel DiyarLife Dağkapı Hastanesi

• Memorial Dicle Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır Harita

Memorial Dicle Hastanesi

• Prof. Dr. Ali Rıza Karaci

Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi

Abide-i Hurriyet Caddesi No: 164, Şişli Harita

Şişli Florence Nightingale Hastanesi

• Özel Optimed Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Atatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy Harita

Özel Optimed Hastanesi

• Pendik Bölge Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik Harita

Pendik Bölge Hastanesi

• Soğuksu Mah. Vatan Cad. Çamlık Mevkii, Trabzon Harita

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Gözde Akademi Hastanesi

Kalp ve damar cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Diyetisyen · Daha fazla

Ankara Asfaltı 6. Km. No:219, Malatya Harita

Gözde Akademi Hastanesi