Diğer (İade) kabul eden kurumlar
Medicana Ataköy
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Özel Rivadent Atakum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti · Daha fazlaMimarsinan Mahallesi 160. Sokak No:26/1/3, Atakum • Harita
Özel Rivadent Atakum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gölbaşı Mahallesi Gökyer Caddesi No:2/2, Bodrum • Harita
Merve Deniz Avcı Muayenehanesi
Bahçelievler Mahallesi H. Okan Merzeci Bulvarı 1858 Sokak No:480, Mersin • Harita
Özel Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Yenişehir Şubesi
Büyükesat cad. no:59, Çankaya • Harita
Özel Dentislife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentafly Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Tıbbi onkoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaÇağlayan Mahallesi Barınaklar Bulvarı No:24, Muratpaşa • Harita
Özel Dentafly Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Nispetiye Cad. No:15/2 Rumelihisarı, İstanbul • Harita
Özel Rumeli Tıp Merkezi
Edirne Uzunköprü Devlet Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen · Daha fazlaMuradiye Mah. Keşan Cad., Edirne • Harita
Edirne Uzunköprü Devlet Hastanesi
Özel Ladindent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji · Daha fazlaAkdeniz Mahallesi Serinler Caddesi No:13-A, Erdemli • Harita
Özel Ladindent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Caddesi No:4B/6 Maidan İş Merkezi, Çankaya • Harita
Özel Denttera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
A Life Hospital Kuzey Ankara
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaFatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar • Harita
A Life Hospital Kuzey Ankara
Özel DM Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji · Daha fazlaEsentepe Mahallesi Sanayi Caddesi No:173/F, Nilüfer • Harita
Özel DM Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Özel Akkent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaAkkent, 134005 Nolu Sokak No:7-A GTA Towers, Şahinbey • Harita
Özel Akkent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Güler Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Periodontoloji
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Oral i̇mplantoloji · Daha fazlaMimarsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:266/A, Atakum • Harita
Özel Güler Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Adent Ağız Diş Sağlığı Kliniği, İmplant ve Estetik Diş Hekimliği Merkezi
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji · Daha fazlaAtatürk Caddesi Kemal Özülkü İş Merkezi Kat:2 No:17, Seyhan • Harita
Adent Ağız Diş Sağlığı Kliniği, İmplant ve Estetik Diş Hekimliği Merkezi
Hatipler Mahallesi Şht. Ercan Karadağ Caddesi No:51 Kaynarca, Sakarya • Harita