İç Hastalıkları Uzmanı Kumlu, Hatay
Yenikent Mah. Balık Yolu Cad. No:66, İstanbul • Harita
Esenyurt Yenikent Sağlık Ocağı
Avcılar Vera Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Pratisyen · Daha fazlaMerkez, Fatih Sokağı No:2/C, Avcılar/İstanbul, İstanbul • Harita
Avcılar Vera Tıp Merkezi
Hocaüveyz M. Kınalızade Sok. No39/A, İstanbul • Harita
Özel Fatih Diyaliz Merkezi
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaVarlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa • Harita
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAnkara Yolu 7. Km., Yahşihan • Harita
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İnönü Cad. 131 Sokak No:84 Hatay Mehmet Fevzi Özsaruhan S. O., İzmir • Harita