İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü
Kültür Mah. Talatpaşa Bulvarı No: 62 Kat: 7 Daire: 14, İzmir 35220
çn...s
Sedar Bey’le ilk kez 2012’de tanıştım, o günden beri hayatımın farklı dönemlerinde, ihtiyaç duyduğum her anda ona danıştım. Çok yoğun anksiyete yaşıyordum. Kısa zamanda EMDR ile durumu normal seviyelere taşıdık. Zaman içinde yine anksiyete yaşadığımda bunu anlamak ve yönetebilmek için kendisine danıştım. Artık öyle bir noktaya geldik ki, kendisi benim için bir uzmandan öte, aileden biri gibi oldu. Her seferinde yaşadığım konulara özel çalışıyor, düşünsel pratikler yapıyoruz ve konuyu içimde yerine oturtabiliyorum. En çok da bana ayna tutmasını seviyorum. Net
iletişimi ile kendimi hem çevremi anlamamı sağlıyor.
Sedar Bey’in hem olayları hızla kavrama becerisi hem de insanın duyması gerekeni, doğru zamanda, tam da ihtiyaç duyduğu şekilde söylemesi gerçekten çok değerli. Terapi sürecini asla bağımlılık yaratacak şekilde yürütmüyor, bu da güven hissini daha da pekiştiriyor. Kendine bir iyilik yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.
İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü hangi hizmetleri sağlıyor?İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü ile iletişime geçin.
İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü kurumundan nasıl randevu alabilirim?İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü ile iletişime geçmenizi öneririz.
İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü nerede?İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü adresi Kültür Mah. Talatpaşa Bulvarı No: 62 Kat: 7 Daire: 14 İzmir şeklindedir.