Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzmir Asker Hastanesi kadrosunda 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 3 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İzmir Asker Hastanesi İzmir ilinde İnönü Cad.hatay adresinde bulunmaktadır. İzmir Asker Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2322625555 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

İzmir Asker Hastanesi
İnönü Cad.Hatay, İzmir

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (3)

3 görüş

    K

    Doktorumuz Ömer bey ile görüştükten bir hafta sonra şekerim gözle görülür şekilde düştü. Geldiğimde açlık şekerim 319 seviyesindeydi ve hiç o güne kadar fark etmemiştim. Bir ay sonra şekerim şu an 85-90 arasında. Başarılı olmak için sabah akşam yürüyüş yaptım ve paket gıdalardan da uzak durdum. Doktor beyin istemediği hiç birşeyi tüketmedim. Kendinize güvenin.

     • Uzm. Dr. Ömer Selim Yılmaz Diğer  • 

    Z

    Eşimin 7 damarının tıkalı olduğunu öğrenince Ömer hocamla irtibata geçtik eşime moral verip ameliyata hazırlaması ameliyat sonrası ilgi ve alâkası çok güzeldi Ömer hocama ve ekibine çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun

     • Doç. Dr. Ömer Tanyeli Diğer  • 

    S

    Doktorumuza hipertansiyon tanısı ile gittim ...Doktor hanım ilk olarak tedaviye holter ile gün boyu tansiyonunu ölçerek başlaması, diğer gerekli tetkitleri yaptırması ve diyet önermesi ve daha sonra düşük doz ilaç ile başlayarak ilacı en son tedavi yöntemi olarak görmesi ve bu süreçteki yaklaşımı ve sabrı mükemmeldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum

     • Dr. Elif Tunç Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular