Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzmir Özel Gazi Hastanesi kadrosunda 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 3 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 4 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İzmir Özel Gazi Hastanesi İzmir ilinde 1421 sokakkahramanlar mahallesi No:29 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• SGK
  • Sompo Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirdi.Sadece 3 gün sonra normal yaşamıma döndüm.Ağrı ve yan etki şikayetim olmadı.Kendisini herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. İbrahim Karagülle Diğer  •

Babamın uzun süredir devam eden damar sorunuyla ilgili başvurduğumuz Ahmet Bey , çok profesyonel ve güven veren bir hekim. Randevu günü babamın CTO operasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Operasyon sırasındaki profesyonelliği sayesinde babam sağ salim ameliyatını oldu ve bugün çok daha iyi. Emeğiniz için minnettarız. Şunu belirtmek isterim ki KONTROL RANDEVULARI ÇOK SIKINTILI OLUYOR, operasyon sonrası ikidir İstanbul’dan geliyoruz fakat her gelişimizde yaklaşık 6 saat sıra bekledik. Bunu göz önünde bulundurun çünkü operasyon sonrası tedavi sürdürülebilir olmuyor.

• Doç. Dr. Ahmet Taştan Diğer  •

Samet hocamın ilgısı alakası bilgısi hoşgörülü ve anlayışı çok iyi bir hekim. Benım hayatımım mucızesı. 45 dk kalbım durdu ve artık eks olmuştum. Ama yılmadı son dakıkaya kadar ugrastı. bılgısı ve sabrı ile benı hayatta döndürdü. Beni tekrar hayata bağlayan hocam size minnetarım. ℅100 tıkalı damarımı actı.Güvenerek gidebilirsiniz. Başka bir doktora denk gelseydim belkide hayatta olmazdım. Benim mucize doktorum.

• Dr. Öğr. Üyesi Samet Uyar Diğer  •

Annem için Bir çok doktora ve hastaneye gittik hepsi bypass dediler uzun arayışlar sonucunda Ahmet hocayı tavsiye üzerine buldum annemin tıkalı olan kalp damarlarını açtı ve anneme yeni bir hayat verdi Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin böyle doktorları Allah başımızdan eksik etmesin

• Doç. Dr. Ahmet Taştan Diğer  •

1 ay öncesinde farklı bir doktor ve hastanede anjiyo yapıldı ,ki yapılamadı babamın boşu boşuna canı yandı damarları açılamadı ,acilen by pass önerdiler .Daha sonra bir başka doktorun bizi birde Ahmet hocaya gösterin o bu konuda çok iyi eğer açabilirse o açar demesiyle hemen randevu aldık, ve gerçekten de Ahmet hoca herkesin by pass dediği durumu anjiyo ve stent le halletti.Bence bu tarz durumda olan hastanız varsa mutlaka bi kere Ahmet hocanın da görüşünü alın

• Doç. Dr. Ahmet Taştan Diğer  •

Doktor bey tanı ve tedavi konusunda harika işler yapıyor, Kendisi güler yüzlü ve detaycı bir hekim.

Y

Doktor samet bey çok dürüst ve bilgisi çok fazla babamda ritim bozukluğunu farketti ve ablasyon denen işlemle düzene şoku kalp yetmezliği ef deniyor sanırım 20 lerdeydi 50 nin üzerine çoktı Allah kendisinden razı olsun

• Dr. Öğr. Üyesi Samet Uyar Diğer  •

Çiğneme kaslarında şişlik, yüzde genişleme, yüzde gerginlik hissi, dişlerde aşınma ve baş ağrıları şikayetleri ile Sinan beye muauene oldum. Dişlerimi sılaya bağlı bu şikayetlerin oluştuğunu, masseter kaslarına botoks uygulayarak kasları gevşeterek kasılmaların azaltılabileceğini belirtti. Botoks uygulaması yapıldı. İşlem sırasında yaptığı her aşamada bilgilendirdi ve işlem ağrısız gerçekleşti. Çok güleryüzlü, nazik ve güven verici tavırları çok rahatlatıcı oldu, ayrıntılı açıklamaları ve süreç hakkında bilgilendirmeleri çok güven vericiydi, sekreteri de çok kibar ve yardımseverdi... İşlem sonrası yapılması gerekenler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İşlem çok faydalı oldu, sabahları daha rahat uyanmaya başladım, baş ağrılarım da azaldı.

• Doç. Dr. Mehmet Sinan Başoğlu  •

Revizyon burun operasyonum, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan beklentileri karşılayan bir sonuçla tamamlandı. Operasyon süreci planlandığı gibi ilerledi, iyileşme döneminde beklenen gelişmeler gözlemlendi. Burun yapısı, yüz hatlarıyla uyumlu ve doğal bir görünüm sağlıyor. Nefes alma problemi yaşayan biri olarak fark edilir bir rahatlama hissediyorum. Muayene ve takip süreçleri düzenli ve profesyonelce yürütüldü. Karar sürecinde doğru yönlendirmelerle ilerlemek, güven hissi oluşturdu. Genel olarak başarılı ve memnuniyet verici bir süreçti.

• Doç. Dr. Mehmet Sinan Başoğlu Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Ocakta Mustafa Bey karın germe ve meme dikleştirme ameliyatımı gerçekleştirdi. Süreç hiç zor geçmedi. 2 gece hastanede yatış yaptım. Tüm bu süreçte sevgili doktorumun işlemlerinden, tecrübesinden; asistanı Ceren hanımın yaklaşımından ve tüm hastane personelinden çok memnun kaldım..Benim gibi korkarak bu ameliyatı erteleyenlere en yakın zamanda Mustafa beyle görüşmelerini tavsiye ediyorum. Ellerinize sağlık doktorum her şey benim için çok güzel geçti. Her şey için minnettarım.

• Op. Dr. Mustafa Öksüz Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)  •