- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sosyal Fobi
Yeni Bağdat Cad ,İlyasbey meydanı,Belediye Karşısı Hacı Lütfi kırcalı binası Kat: 4 Daire: 10, Gebze, Kocaeli 41400
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Yeni Bağdat Cad ,İlyasbey meydanı,Belediye Karşısı Hacı Lütfi kırcalı binası Kat: 4 Daire: 10, Kocaeli
Online Danışmanlık,Çayırova
Grup Terapisi
Hipnoterapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Sante Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Ö
ö ...y
İş stresi ve kaygılarımdan dolayı sosyal hayatım ve özel hayatım çok etkileniyordu. Leyla hanımla tanıştığımda kötü durumdaydım ama şu an kedime güvenim yerine gelen, konuları birbirinden ayırabilen bir kişiye dönüştüm. Leyla hanım işinde çok iyi.
• Online Danışmanlık,Çayırova • Diğer •
m...
Öncelikle ben 22 yaşındayım ve 20 günlük evliyim. Bekarken hayatta aklıma bile gelmeyen bir gerçekle yüzleştim; ismini bile bilmiyordum. İlk gece korkusu ve cinsel ilişkiye girerken ağrı gibi şikayetlerim vardı. Psikolojik olarak da çökmüştüm; ta ki karşıma Leyla Hoca çıkana kadar. Sorunumun vajinismus olduğunu ve her kadında görülebileceğini ve kolaylıkla aşılabilecek psikolojik bir duygu olduğunu öğrendim. Leyla Hoca o kadar ilgili, tatlı, sevecen birisi ki onunla konuşup da mutsuz olmak imkansız bence. Şu an bizim seanslarımız devam ediyor ve ben bu kadar kısa sürede bu kadar değişmeyi beklemiyordum. Ben inanmazdım böyle şeylere; Leyla Hoca benim önyargılarımı yıkmama yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Hatta Leyla Hoca ile tanıştıktan sonra biz sadece vajinismus'u ele almakla kalmıyoruz; bunun yanında ergenlikten gelen depresyon, kaygı ve stres bozukluğuma da çözümler sunuyor kendisi. Leyla Hoca gerçekten alanında çok uzman, bilgili ve ilgili bir psikolog. Kesinlikle Leyla Hoca'yı tavsiye ediyorum.
g....)
Çocuğumun kaygıları ve korkuları için başvurduk. 1 seansta gittik, bir şey anlayamadık. Leyla Hanım kibar, iyi, güler yüzlü ve anlayışlı bir uzman. 2-3 hafta sonra durumumuza göre tekrar onu tercih edeceğim.
e....b
Kötü bir dönemden geçiyorum; stres yönetimini yapamıyorum, kaygılarım oluşuyor. Bu sebepten dolayı destek almak istedim. 6 seanstır gidiyorum; bu süreçte Leyla Hanım bana destek oluyor. Sürecim devam ediyor. Leyla Hanım ilgili, sıcak kanlı bir uzman. Olumsuz hiçbir düşüncem yok; memnunum kendisinden.
P
p....k
Leyla hanım çok ilgili ve güvenilir bir uzman. Görüşmelerimde yargılanmadan konuşabildim, bu da benim için çok değerliydi. Başlama aşamasında çok erteledim ama keşke daha erken başlasaydım Kaygı yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”
T
t....k
İş hayatındaki yoğun stres ve özel ilişkilerimdeki iletişim sorunları beni çok yıpratıyordu. Leyla Hanım’ın yönlendirmeleriyle hem stresimi kontrol etmeyi hem de ilişkilerimi daha sağlıklı yönetmeyi öğrendim. Çok faydasını gördüm.İyi iletişim destek alırken de çok önemli.
Z
z.....
leyla hanımla yeni başladık terapiye genç bir kadın olarak ruhsal problemlerim çoktu şimdiden bile hafiflemiş ve iyileşmiş hissediyorum alanında çok iyi hep devam edeceğim..
• Sante Psikoloji • Randevu •
m....a
Hocamla 3 yaşındaki oğlum için bir araya geldik bizi yonlendirmesi anlayışı gulur yuzu cok hoşumuza gitti hocamızla gorusmelerimiz devam edecek oğlumuza cok iyi geleceğini dusunuyoruz...
m....)
Çocuğumun öfke kontrolü için başvurdum. Uzun zamandır kendisine gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Çocuğumda çok güzel gelişmeler var. Süreci bırakmayı istemiyoruz. Leyla Hanım ilgili ve alakalı bir uzman, memnunuz kendisinden.
f....ö
Panik atak ve anksiyete için başvurdum. Doktor takviminden kendim araştırıp buldum. 2 aydır danışanıyım. Seanslarım verimli geçiyor. Leyla Hanım son derece anlayışlı ve profesyonel bir uzman. Herhangi bir problem yaşamadım. Ataklarımda azalmalar oldu, sürecime devam ediyorum.
Leyla Tan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Tan, Psikoloji. Size Leyla Tan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi.
Leyla Tan adresi nerede?Leyla Tan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Bağdat Cad ,İlyasbey meydanı,Belediye Karşısı Hacı Lütfi kırcalı binası Kat: 4 Daire: 10 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Tan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Leyla Tan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Leyla Tan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Tan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Leyla Tan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Tan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Leyla Tan hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Leyla Tan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Leyla Tan hangi sigortaları kabul ediyor?Leyla Tan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.