Online Danışmanlık,Çayırova
Grup Terapisi
Hipnoterapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Denge Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
d.....
E-posta doğrulandı
Leyla hanımla uzun zamandır terapi yapıyoruz travma sonrası stres bozukluğuna sahiptim beni psikiyatriye yönlendirip intaharın eşiğinden kurtardı.O sadece bir terapist değil aynı zamanda bir yol arkadaşı…Hem etik hem samimi yaklaşımı ile sorunlarımı çözerken hayatımın dönüm noktası yaşadım diyebilirim.Travması olan herkese tavsiye ediyorum..
E-posta doğrulandı
Leyla hanıma yaklaşık üç yıldır terapiye gidiyorum.İlk başladığımda yoğun bir depresyon ve kaygı bozukluğu yaşıyordum.Geçmiş travmalarımı yaşadığım tüm problemleri terapi sırasında ele alarak hepsinin üstesinden gelmemi sağladı.Çok nazik ve empatik bir terapist.Herkese tavsiye ediyorum ..
y.....
E-posta doğrulandı
Leyla hanıma panik atak problemim için başvurdum.Yıllarca nefes darlığı, boğulma hissi ,ölüm korkusu ile mücadele ettim ,terapistim sayesinde şu an hepsi azaldı.Çok memnun kaldım semptomlarım neredeyse ortadan kalktı.Herkese tavsiye ediyorum…
r....a
Yoğun kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Geleceğe dair büyük kaygılarım vardı. Leyla Hanım ile güzel bir süreç geçirdik. Kaygılarımın azalmasına yardımcı oldu. Biraz rahatladım. Aşırı düşünme durumu da vardı. Umutsuz halimi de üzerimden attım. Sürecimiz bitti. 6-8 seans aldım. Birlikte kaygılarımı bulmaya çalıştık. Bana farkındalıklarımı gösterdi. Özgüvensiz biriydim. Özgüvenimi yerine getirdi. Beni değerli hissettirdi. Genel olarak memnunum kendisinden.
ey...e
E-posta doğrulandı
Ben konuşurken, beni dinlediğini jestleri ve mimikleri ile belli etmesi, göz temasını sürdürmesi, anlamlı soruları ile anlattığım konuları derinleştirmesi anlattığım konuların önemsiz olmadığını, bir insan olarak benim de değerli olduğumu hissettirdi. Bu sebeple anlatırken hiç kaygı hissetmedim. Beni hiç yargılamadan dinleyerek, anlattıklarımın özünü anlamaya çalışması ve doğrudan yönlendirme yapmak ve nasihat vermek yerine, sorunları ve çözümleri bana bulduracak türden sorular sorması, çözümleri içselleştirmemi sağladı. Çağıl yöntemlere ve tekniklere sahip bir psikolog. Ayrıca konuşurken kullandığı üslup çok rahatlatıcıydı. Koşulsuz kabul gördüğüm bir seans geçirdiğim için çok şanslıyım!
f.....
E-posta doğrulandı
Leyla hanımla eşim için görüşme sağladık bazı cinsel problemlerimiz vardı terapistimiz sayesinde kısa sürede duzeldik çok iyi bir çift terapisti kendisini tavsiye ederim
E-posta doğrulandı
leyla hanıma arkadaşım vasıtasıyla ulaştım 2 yıllık evliyim vajinismus problemimi 6 seansta çözdü artık daha sağlıklı bir cinsel hayatım var iyi ki tanıştım çok memnun kaldım tüm çiftlere tavsiye ederim
b....t
Günlük hayatla baş etmek için başvurdum. 1.5 yıldır gidiyorum. Seansların bana kattığı olumlu etkiler var. Bakış açım değişti. Leyla Hanım tatlı sert yapısı olan biri. Gerçeklerle yüzleştiriyor. Ben memnunum kendisinden.
m....t
Bende sosyal anksiyete bozukluğu vardı. 5 seans aldım. Kendim araştırarak buldum. Bana bu konuda çok yardımcı oldu. İlaç da kullanıyordum. %50 iyileşme oldu. Başka uzman da gitmiştim. Leyla Hanımdan daha çok verim aldım. Kendisinden memnun kaldım. Danışanına yaklaşımı iyi.
g....y
Anksiyete, depresyon, dikkat eksikliği ve hiperaktivite için gittim. Psikiyatristim psikologla görüşmemi istedi. Bu dönemde kendisiyle tanıştım. Seanslarında kendimi çok rahat hissediyorum. Arkadaş gibi yaklaşımı var. 6 seans oldu gideli. Sürecim çok iyi geçiyor. Olumlu ilerliyoruz. Leyla Hanım sıcakkanlı birisi. Her açıdan bakabiliyor. Beni kırmadan incitmeden hataları gün yüzüne çıkarabiliyor. Bir şeyleri kabul etmeyi anlaşılabilir bir dille bana anlatıyor. Her zaman iletişime açık bir uzman. Aradığımda her konuda yardımcı oluyor. Her şeyimi anlatabiliyorum. Çok memnunum.
Leyla Tan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Tan, Psikoloji. Size Leyla Tan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Leyla Tan adresi nerede?Leyla Tan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıhalil, Atatürk Cad. no: 37 Kocaeli
- Çelebi sok. no: 1 Koşar Sok. Plaza Nova no:2 kat: 5 daire 13 Tuzla Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Tan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Leyla Tan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Leyla Tan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Tan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Leyla Tan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Tan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Leyla Tan hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Leyla Tan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Leyla Tan hangi sigortaları kabul ediyor?Leyla Tan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar