Uzm. Kl. Psk. Leyla Tan

Psikoloji · Daha fazla

Kocaeli 1 adres

Bu mesleğe adım attığımdan bu yana insan doğasına ve ruh sağlığı alanına büyük bir hassasiyetle yaklaşan , danışanlarına faydalı ,empatik ve başarılı bir terapist olmaya çalıştım. Çocuklarla ,ergenlerle ,özel gereksinimli bireylerle ,çiftlerle ve yetişkinlerle seanslar gerçekleştirme fırsatım oldu. Neredeyse hepsinde kelebek etkisi misali küçük adımlar büyük değişiklikleri meydana getirdi.Terapinin iyileştirici gücüne daima inanmanız dileğiyle...

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Sante Psikoloji

Yeni Bağdat Cad ,İlyasbey meydanı,Belediye Karşısı Hacı Lütfi kırcalı binası Kat: 4 Daire: 10, Gebze, Kocaeli 41400

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Yeni Bağdat Cad ,İlyasbey meydanı,Belediye Karşısı Hacı Lütfi kırcalı binası Kat: 4 Daire: 10, Kocaeli

Röportaj

• Ö

İş stresi ve kaygılarımdan dolayı sosyal hayatım ve özel hayatım çok etkileniyordu. Leyla hanımla tanıştığımda kötü durumdaydım ama şu an kedime güvenim yerine gelen, konuları birbirinden ayırabilen bir kişiye dönüştüm. Leyla hanım işinde çok iyi.

• Online Danışmanlık,Çayırova Diğer  •

• M

Öncelikle ben 22 yaşındayım ve 20 günlük evliyim. Bekarken hayatta aklıma bile gelmeyen bir gerçekle yüzleştim; ismini bile bilmiyordum. İlk gece korkusu ve cinsel ilişkiye girerken ağrı gibi şikayetlerim vardı. Psikolojik olarak da çökmüştüm; ta ki karşıma Leyla Hoca çıkana kadar. Sorunumun vajinismus olduğunu ve her kadında görülebileceğini ve kolaylıkla aşılabilecek psikolojik bir duygu olduğunu öğrendim. Leyla Hoca o kadar ilgili, tatlı, sevecen birisi ki onunla konuşup da mutsuz olmak imkansız bence. Şu an bizim seanslarımız devam ediyor ve ben bu kadar kısa sürede bu kadar değişmeyi beklemiyordum. Ben inanmazdım böyle şeylere; Leyla Hoca benim önyargılarımı yıkmama yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Hatta Leyla Hoca ile tanıştıktan sonra biz sadece vajinismus'u ele almakla kalmıyoruz; bunun yanında ergenlikten gelen depresyon, kaygı ve stres bozukluğuma da çözümler sunuyor kendisi. Leyla Hoca gerçekten alanında çok uzman, bilgili ve ilgili bir psikolog. Kesinlikle Leyla Hoca'yı tavsiye ediyorum.

• G

Çocuğumun kaygıları ve korkuları için başvurduk. 1 seansta gittik, bir şey anlayamadık. Leyla Hanım kibar, iyi, güler yüzlü ve anlayışlı bir uzman. 2-3 hafta sonra durumumuza göre tekrar onu tercih edeceğim.

•  •

Kötü bir dönemden geçiyorum; stres yönetimini yapamıyorum, kaygılarım oluşuyor. Bu sebepten dolayı destek almak istedim. 6 seanstır gidiyorum; bu süreçte Leyla Hanım bana destek oluyor. Sürecim devam ediyor. Leyla Hanım ilgili, sıcak kanlı bir uzman. Olumsuz hiçbir düşüncem yok; memnunum kendisinden.

• P

Leyla hanım çok ilgili ve güvenilir bir uzman. Görüşmelerimde yargılanmadan konuşabildim, bu da benim için çok değerliydi. Başlama aşamasında çok erteledim ama keşke daha erken başlasaydım Kaygı yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

• T

İş hayatındaki yoğun stres ve özel ilişkilerimdeki iletişim sorunları beni çok yıpratıyordu. Leyla Hanım’ın yönlendirmeleriyle hem stresimi kontrol etmeyi hem de ilişkilerimi daha sağlıklı yönetmeyi öğrendim. Çok faydasını gördüm.İyi iletişim destek alırken de çok önemli.

• Z

leyla hanımla yeni başladık terapiye genç bir kadın olarak ruhsal problemlerim çoktu şimdiden bile hafiflemiş ve iyileşmiş hissediyorum alanında çok iyi hep devam edeceğim..

• Sante Psikoloji Randevu  •

• M

Hocamla 3 yaşındaki oğlum için bir araya geldik bizi yonlendirmesi anlayışı gulur yuzu cok hoşumuza gitti hocamızla gorusmelerimiz devam edecek oğlumuza cok iyi geleceğini dusunuyoruz...

• M

Çocuğumun öfke kontrolü için başvurdum. Uzun zamandır kendisine gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Çocuğumda çok güzel gelişmeler var. Süreci bırakmayı istemiyoruz. Leyla Hanım ilgili ve alakalı bir uzman, memnunuz kendisinden.

• F

Panik atak ve anksiyete için başvurdum. Doktor takviminden kendim araştırıp buldum. 2 aydır danışanıyım. Seanslarım verimli geçiyor. Leyla Hanım son derece anlayışlı ve profesyonel bir uzman. Herhangi bir problem yaşamadım. Ataklarımda azalmalar oldu, sürecime devam ediyorum.