Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi'nde (EÇADEM) 10-18 yaş arası çocukları desteklemek amacıyla gönüllü çalışmıştır. Özel Fransız Lape Hastanesi'nde staj yapmış; psikiyatri servisinde gözlem yapmış, yeni gelen hastaların ruhsal durum muayenelerine katılmış, vaka toplarına dahil olmuş ve alanındaki yetkin psikiyatrist ve klinik psikologlardan eğitim almıştır. Hümanite Psikiyatri'de gönüllü staj yapmış; psikoterapi ve rehabilitasyon uygulamalarına katılmış, terapi öncesi ruhsal durum muayenesinde rol almıştır.
Klinik Psikolog Merve Beyhatun Erdem Bilişsel Davranışçı Terapi eğitiminin ardından, Dr. Öğr. Üyesi Kuntay Arcan’dan 1 yıl süren süpervizyonunu tamamlamıştır. Doç. Dr. İrem Erdem Atak eğitmenliğinde Rorschach ve TAT uygulayıcılığı eğitimini almıştır. Davranış Bilimleri Enstitüsü (DBE)’den EMDR 1. Düzey eğitimini almış ve süpervizyonlarını tamamlamıştır, Dinamik Psikoterapi eğitimini Prof. Dr. Doğan Şahin’den almıştır. Şu anda Seren Psikoterapi Enstitüsü'nde aktif olarak danışan görmektedir.
Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Akasyalı Sk. No:1 Akasya Apt. Kat:2 Daire:6, Kadıköy
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Dil Terapisi
Dinamik Psikoterapiler
Doğum Terapisi
Seren Psikoterapi Enstitüsü
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
o.....
Geçmişte yaşadığım bazı olaylar hayatımı hala etkiliyordu ve bununla baş etmekte zorlanıyordum. Emdr seanslarına başladığımda açıkçası biraz tedirgindim ama zamanla ne kadar etkili olduğunu gördüm. Seanslar ilerledikçe zihnimde sürekli dönen olumsuz düşünceler azalmaya başladı. Merve Hanım çok anlayışlıydı ve güven veren bir yaklaşımı vardı bu da seansları benim için çok daha rahat ve güvenli hale getirdi
s....y
Merve hanım ile süren terapilerimiz sürecinde kendisinin sıcak ve samimi yaklaşımı beni sanki cafe de arkadaşımla sohbet ediyor hissiyatı yaratıyorken bir yandan kendisinin profesyonel yönlendirmeleriyle de uyandırdığı farkındalık gerçekten yaşadığım sıkıntılarımı atlatmamda çok destekçi oldu.
Sizi dinlerken birden kilit noktalarda o kadar önemli sorular soruyor ki cevaplarken bilmediğiniz ya da farkında bile olmadığınız şeyin farkındalığını uyandırıyor. Sorularınızın cevabını kendiniz veriyorken bulabiliyorsunuz kendinizi.
İyi ki kendisi karşıma çıkmış diyorum. Gerçekten desteği azımsanamayacak kadar büyük.
ta...n
Seanslar boyunca bana kazandırdığı bakış açısı ve sağladığı rehberlik için psikoloğuma minnettarım. İş yerindeki iletişim problemlerimi yönetme konusunda artık çok daha bilinçliyim. Empatik ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman rahat hissettim.
Psikoloğumun profesyonelliği ve uyguladığı yöntemler sayesinde kaygılarımla daha sağlıklı bir şekilde başa çıkmayı öğrendim. Seanslar boyunca beni dinlemesi, yönlendirmeleri ve önerdiği teknikler gerçekten çok faydalı oldu. destek arayan herkese tavsiye ediyorum.
ö.....
Merve Hanımla yaptığım seanslar bana gerçekten çok iyi geldi. Kaygılarımı anlamam ve başa çıkma yöntemleri geliştirmem konusunda çok destekleyici ve yönlendiriciydi. Profesyonelliği, empati yeteneği ve yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. psikolojik destek arayan herkese içtenlikle tavsiye ederim
İlişkilerimde yaşadığım problemlerle başa çıkmakta zorlanıyordum ve kendimi sıkışmış hissediyordum. Ancak, seanslarımız sayesinde hem kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum hem de sorunlarımı daha sağlıklı bir şekilde ele almayı öğrendim. Beni sabırla dinlemesi, içtenliği ve profesyonelliği sayesinde her görüşmemiz bana umut ve çözüm odaklı bir bakış açısı kazandırdı.
me...ç
Yaklaşık bir senedir Merve Hanımla terapi sürecindeyim. Hayatımın çok zor dönemlerini terapileri sayesinde atlattım. Kendisi çok başarılı ve samimi bir psikolog en çok ihtiyacım olan güven duygusunu çok güzel bir şekilde karşılıyor ve beni çok iyi hissettiriyor. Gelecek terapi seansını iple çekiyorum. Onunla çalıştığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız Merve Hanım.
b....g
Yıllardır psikolog değiştiren biriyim meğerse doğru kişiyi bulamamışım. İlk 3 seansta aldığım verime ve çözüm hızına inanamıyorum. Beni yüklerimden arındırıp özümü bulma yolumda bana eşlik ettiği için çok mutluyum
t....y
Kendisi son derece kibar, anlayışlı ve profesyonel biri. Beni dinliyor, seanslar sırasında kilit noktalara değinerek olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmamı sağlıyor.
Her görüşmeden sonra kendimi daha iyi hissediyorum ve farkındalığımın arttığını gözlemliyorum. Sıcakkanlı ve destekleyici yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebiliyorum.
Merve hanımla çalışmaktan gerçekten çok memnunum ve içtenlikle tavsiye ederim.
ha...e
Merve Hanımla başladığım süreç benim için gerçekten çok kıymetli. Beni gerçekten dinlediğini, anladığını ve doğru şekilde yönlendirdiğini hissediyorum. Onun sayesinde farkındalığım arttı ve kendi iç dünyama dair önemli keşifler yapıyorum. Arkadaşımın ihtiyacım olduğunu düşünüp seans hediye etmesi ile başlayan sürecimin hayatımı bu kadar olumlu etkileyeceğini tahmin etmezdim.
Merve Beyhatun Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Beyhatun Erdem, Psikoloji. Size Merve Beyhatun Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Merve Beyhatun Erdem adresi nerede?Merve Beyhatun Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Akasyalı Sk. No:1 Akasya Apt. Kat:2 Daire:6 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Beyhatun Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Beyhatun Erdem uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Beyhatun Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Beyhatun Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Merve Beyhatun Erdem hangi dilleri konuşuyor?Merve Beyhatun Erdem ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Beyhatun Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Beyhatun Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Beyhatun Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Merve Beyhatun Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Beyhatun Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Beyhatun Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.