- Şişmanlık (Obezite) ,
- Kilo Problemi ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
- Hiperlipidemi ,
Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi Zeno Business Center C Blok No:2 K:7/30, Nilüfer, Bursa
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi Zeno Business Center C Blok No:2 K:7/30, Bursa
Online Diyet
Ö
ö.....
Merve hanıma 3aydir gidiyorum 12kilo verdim diyet listelerinden çok memnunum
• Merve Eken Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
Kilo vermek için tavsiye üzerine Merve Hanım'a başladım. 2 aydır devam ediyorum. 8 kilo verdim. Daha önce de bir süre gitmiştim ve çok memnun kalmıştım. Merve Hanım danışanına her zaman yardımcı olmaya çalışan bir uzman. Diyet listelerini oluştururken bizim isteklerimizi göz önünde bulunduruyor. Süreçten çok memnunum.
Mide balonu taktırdıktan sonra sağlıklı kilo verebilmek için ulaştım Merve Hanım'a. 4 aydır devam ediyorum ve 14 kilo verdim. En memnun olduğum tarafları benim isteğime göre liste hazırlaması, mesaj attığımda hızlıca dönüş sağlaması ve randevu konusunda yardımcı olabilmesi. İletişimimiz çok iyi. Çok nazik ve kibar. Danışanı çok güzel yönlendiriyor. Çok memnun.
K
k.....
Mide ameliyatı sonrası sağlıklı kilo koruma için tavsiye üzerine Merve Hanım'a gittim. Yaklaşık 4 aydır devam ediyorum. Diyet listelerimi karşılıklı konuşarak hazırladığı için uygulamada zorluk yaşamıyorum. Merve Hanım çok ilgili bir uzman. Sorduğum her soruya cevap alabiliyorum.
m...
Dyt. Merve Hanım'la 1.5 yıldır düzenli olarak kontrol altında olan bir danışanım. Yaklaşık bu süre zarfında bana 20 kilo vermemde yardımcı oldu. Tanıştığımızda 110 kg idim, şimdi 90 kg. Hedefim 80 kg. Kendisinin sayesinde sağlıklı kilo verdim ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Merve Hanım'la birlikte yol yürümekten gayet memnunum.
C
c...
Merve Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Öncelikli gidiş sebebim kilo vermek ve düzenli, dengeli beslenme alışkanlığı kazanmaktı. Tavsiyeleriyle toplamda 15 kilo verdim. Güler yüzlü, alanında uzman ve randevu günü değil sadece sürekli ulaşabileceğiniz bir danışman kendisi. Diyetisyen Merve Hanım'ı, eş, dost ve çevreme tavsiye ettim, herkese de tavsiye ederim.
b...
Merve Hanım'la olan diyetisyen sürecimiz çok başarılı. Öncelikle ben diyet geçmişi olmayan biriyim. Bildiğim çoğu şeyin yanlış veya yetersiz olduğunu öğrendim. Kilo vermekten çok sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Bunun sonucunda kilo kaybı yaşadım. Merve Hanım bu süreçte çok yardımcı oldu.
ha...n
Kendisi oldukça güleryüzlü ve sıcakkanlı bir diyetisyen, danışmalarını ve danışanlarını daha doğrusu işini ciddiye alan, seansları tek tek takip eden, dakik ve profesyonel biri. Kilo verme sürecim daha keyifli geçiyor, çünkü danışmalarımız online olsa bile bana yeterli süreyi ayırıp benimle güzel bir şekilde ilgileniyor. Listelerim sayesinde şu an ramazan ayında ve emziriyor olmama rağmen oruç tutarken zorluk yaşamıyorum ve süt kaybım olmuyor. Diyetisyen değil aynı zamanda yol arkadaşı Süreci biraz uzun tutup kalıcı kilo vermek isteyenlere, daha önce şok diyetler yapıp tekrar tekrar kilo almış ve bu tarz diyetlerin faydasını görmemiş herkese tavsiye ederim. Çünkü asıl amaç ileriye dönük yeme alışkanlıklarının değişmesi
• Online Görüşme • Online Diyet •
Merve hanım ile yaklaşık 1 sene görüştük. Yanlış ve düzensiz beslenme alışkanlığı kaynaklı 10 kg almıştım. Merve hanım ile sürecimizi tamamladığımızda bu 10 kg fazlamdan tamamen kurtulmuş oldum ve beslenme alışkanlığımı düzenledim. Su tüketmeyen birisi olarak artık günde en az 2 TL su tüketiyorum. Doğru yönlendirmeleri ve takibi sayesinde yaşam kalitem iyileşti. Başlangıç kg 69 bitiş 58. Çok zor kilo verilen bu aralıkta bile doğru yönlendirmeleri sayesinde hedefime ulaştım. Herkese tavsiye ederim ve kendisine de teşekkür ederim.
• Online Görüşme • •
R
r....g
Yıllardır kilo almak isteyip alamayan biri olarak ilk kez bir uzman yardımı almaya karar verip arkadaşımın önerisi ile Merve Hanıma gittim. Nöbetli sistemde çalışan biriyim ve Merve Hanım listemi çalıştığım ve evde olduğum günlere göre ayrı ayrı düzenledi. Katı kuralları olmayan ve sizi motive eden biri. Hedef kiloma ulaşmama az kaldı ve daha şimdiden süreçten oldukça memnunum. İlk kez giydiğim pantolonlarım üzerime tam oluyor ve bu durum beni daha çok motive ediyor.
• Merve Eken Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Kilo Alma Diyetleri •
Merve Eken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Eken, Diyetisyen. Size Merve Eken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Gut Hastalığı ve Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme.
Merve Eken adresi nerede?Merve Eken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi Zeno Business Center C Blok No:2 K:7/30 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Eken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Eken uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Eken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Eken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Eken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Eken tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Eken hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Merve Eken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Eken hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Eken tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.