0850… Ücret öğren

Kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Yetişkin

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Üçevler Mahallesi, Üçevler Caddesi, No:12, Seçkin Karakaş Sitesi, B Blok, İç Kapı No:1, Bursa

Dyt. Meryem Satılmış

Üçevler Mahallesi, Üçevler Caddesi, No:12, Seçkin Karakaş Sitesi, B Blok, İç Kapı No:1, Nilüfer, Bursa 16120

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • Ç

Canım Meryem hanımcım 2 aydır bana olan desteği inanılmaz önemliydi.Bana sadece ele tutuşturulan diyet listelerinden çok daha fazlasını kazandırdı.İyi ki var

• H

Kesinlikle işini hakkıyla bir diyetisyen diyetisyenden çok ablaca yaklaşıp sürece keyifli kılıyor Meryem ablamız güler yüzüyle çalışan arkadaşıyla sürecimizin akıcı ve keyifli geçmesini sağlıyor ilgisi, alakası okadar iyiki severek gidilen,gidilecek olan tek uzman diyetisyen

• H

Sevgili Meryem hanımla sizinle tanışmadan önce diyetisyenlere olan ön yargımı kıramıyordum enerjiniz ve uyguladığınız programlarla hem ön yargımı kırmayı başarıp hem de birlikte çok güzel kilolar verdim enerjisi ve dengeli vücut uygulamaları ile başladığımız diyet sürecini daha istekli yürüttürüyor.
    Gerçekten zayıflamak ve diyet sürecini kolay şekilde geçirmek isteyenlere Meryem Hanım'ın enerjisini ve sağlıklı programlarını tavsiye ederim.
    İyi ki yollarımız kesişmiş Meryem hanımcımla

• Z

Beni hicbirseye hasret bırakmadan çok kısa sürede hep çok iyi sonuclarla ayrıldım yanından gülen yüzüyle hem tam motivasyonla geçti seanslarımız makinaları da çok güzel sıkılaştırdı , iyiki var gülen yüzümüz

• H

Canım Meryemim; Bursada tek geçerim diyetisyen diyince Meryem Satılmıştır:) o kadar içten ve o kadar samimiki. Kilo verirken eğleniyorsun motivasyon diyince kimse eline su dökemez. Onun sayesinde yıllardır ulaşamadığım kiloya ulaştım .

• P

Sevgili Meryem hanım iyi ki yollarımız kesişmiş Sizinle tanıştığıma ve birlikte ilerlediğimiz sürece gerçekten çok memnun kaldım. İlginiz, enerjiniz ve yaklaşımınız bana çok iyi geldi. Sayenizde kendimi çok daha motive hissediyorum sizinle daha çok uzun yollarımız olacak inşallah

• D

Bu diyetisyen daha ne yapsın. Ben kendisine ilk açıldığı zamanlarda gelmiştim mükemmel sonuçlar almıştık. Şimdide gelme sebebim doğum kilolarım. Yine ve yeniden güzel sonuçlar alıyoruz. Gerçekten işini iyi yapan bir diyetisyen arıyorsanız Meryem hanımın kapısını bir çalın derim. Kişisel olarakta gerçekten kendisi sıcak samimi bir insan. Seviliyorsunuz Meryem hanımcım.

• U

Diyetisyen ararken Google de tesadüfen karşıma çıktı gülen yüzü ve güzel yorumları dikkatimi çekti iyiki de Meryem hanımı tercih etmişim gerçekten de göründüğü gibi güler yüzlü ve çok tatlı bi kadın işinde de uzman biri kendim kilo vermek için gittim Meryem hanımı tanıdıktan sonra kilo alması için oğlumu da götürdüm kilo almada umutsuz vaka olan oğluma bile kilo aldırdı bana da aç kalmadan kısa süre de çok güzel kilo verdirdi iyiki rastgele karşıma çıkmış iyi ki tanımışım Meryem hanımı

• Dyt. Meryem Satılmış Kilo Verme Diyetleri  •

• R

Meryem Hanım sadece kilo almama değil yemeklere, tatlılara, kendimi uzaklaştırdığım her yiyeceğe eskisi gibi yakın olmama, psikolojik olarak iyi hissetmeme yardımcı oldu. Danışan- diyetisyen ilişkisinin yanında arkadaş gibi yakınlıkta olmak büyük bi konfor

• Dyt. Meryem Satılmış Kilo Alma Diyetleri  •

• I

Sonuç aldım, kilo vermeye başladım. Geldiğim başvurduğum için mutluyum