İçerenköy Mah. Hastane Sokak No: 4, İstanbul 34718
se...y
Doktor bey benim 2gozume katarakt ameliyati yaptı cokmsabirloudi benim gibi korkak bir hastayla çok ilgilendi sayesinde sunan 2gundur çok net görüyorum beyefendi saygılı işinin ehlî ve cok sabırlı herşeyden once
• başka bir yer • Diğer •
mu...l
SAYIN DR.MUHSİN ALTUNSOY BENİM İKİ SENE SÜREN ÇİFT GÖRME SORUNUMU ÇÖZDÜ ONUN SAYESİNDE ARABA KULLANABİLİYORUM. SİZE TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA MUSTAFA TURGAL
fi...e
Teşhisleri ile hastasına güven veren yaklaşımları ile insan olarak doktor olarak kendisine binlerce teşekkür ederim ablam,ben,torunum hastası olmaktan kendisini tanmaktan çok mutluyuz
fi...r
göz kayma ameliyatımı yapmıştı.çok memnunum.tavsiye ederim.
Muhsin Altunsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhsin Altunsoy, Göz Hastalıkları.
Muhsin Altunsoy adresi nerede?Muhsin Altunsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mah. Hastane Sokak No: 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhsin Altunsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhsin Altunsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhsin Altunsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhsin Altunsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhsin Altunsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhsin Altunsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Muhsin Altunsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları