Mustafa Kemal Mah Dumlupınar Bulvarı B Blok Kat:12 No:131, Çankaya, Ankara 06680
ha...k
Değerli hocam Allah sizden razı olsun. İyi ki sizi tanımışım. Sayenizde yaşam kalitem değisti. Yaklaşık 10 senedir evin içinde bile yürümekte zorluk çekiyordum. İki dizime yaptığınız protez ameliyati sayesinde çok rahat ettim.İyi ki varsınız.. Allah sizin gibi doktorlarımızı yurdumuzdan eksik etmesin.
• Murat Bozkurt Muayenehanesi • Diğer •
hu...a
Murat hocam yıllardır sıkıntı çektiğim idrar kaçırma sorunuma çare oldu. Ne kadar dua etsem az. İlgisi alakası ve işinin ehli olması ameliyat ve muayeneler sürecindeki desteği çok iyiydi. Eğer sizde bu dertden müzdaripseniz ilk adresiniz murat hoca olmalı
• başka bir yer • •
şi...n
Murat Bey sizin sıcak ve ilgili yaklasiminiz benim amaliyat olma kararımı vermeme sebep oldu.Hic korkusuz emin ellerde güveni verdi.Amaliyatim çok başarılı oldu size hep duaciyim Rabbim senin gibi hekimlerin ömrünü uzun etsin.Rabbim seni hiç incitmesin dualarimdasin.
• başka bir yer • Total Kalça amaliyatı •
fu...l
Duygularımı kelimelere dökecek kelime ve cümle bulamıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun hocam. dalının uzmanı, insanlığın hası birisin. Allah seni ve senin gibi insana insan gibi davranan kişileri başımızdan eksik etmesin....
ha...e
Kendisi tek kelime ile mukemmel bir hekimdir. Kendisinin gerceklestirdigi ameliyat sonrasinda uzun zamandir yasadigim problemlerim bir anda bitti. Kiymeti bilinesi ve tebrik edilesi bir doktordur kendisi.
da...l
HERŞEYDEN ÖNCE HASTAYA VERDIĞI DEĞER, GÖSTERDİĞİ MUAMELE VE KARAKTER OLARAK BÖLÜMÜNDE BIR NUMARA... ONU DOKTOR YAPAN HASTASINA DUYDUĞU SAYGIDIR.. HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER HOCAM..
i̇...u
SAYIN HOCAM ANNEMİN KASIĞINDA KANDA PIHTILAŞMA VE GERİLME VAR BAYA BİR SANCISI OLUYOR BU HASTALIĞINDAN DOLAYI SİZİN YANINIZA MI YOKSA BU HASTALIĞIN BRANŞI FARKLI BAŞKA BİR HOCAMIZA MI GİDELİM İLGİNDEN DOLAYI ALLAH RAZI OLSUN
em...g
Tek kelimeyle muhteşem bi insan kendi ailenizden birisi gibi gerçekten işinin ustası biri yardımlarından dolayı gerçekten mutesikkirim murat hocama bu arada şampiyon FENERBAHÇE hocammm:))))))
na...n
Önce insan,sonra doktor.Tesadüfen tanıştım.Babamın kalça kemiği ve el bilek kemiği kırılmıştı.Başka bir doktorun hastasıyken Murat hocamı tanıdım.Babamın doktoru kendisi oldu.Böyle mütavazi,sıcakkanlı,insansıl bir doktor tanımadım.Kendisine müteşekkirim,duacıyım.Keşke bütün doktorlar sizin gibi ve ekibinizde ki doktorlar gibi olsa.
nu...r
2011 yılında sağ ayak bileğindeki ağrı nedeniyle Ankara Çankaya Hastahanesine başvurdum ve ameliyat oldum fakat ağrılarım geçmedi tekrar gittiğimde ağrı kesici verilerek gönderildim.2013 yılında Murat BOZKURT Hocamı tanıdım seni ben ameliyat edeceğim dedi ve ameliyatımı oldum.Ağrılarım azaldı Teşekkürler hocam iyi ki varsın Allah seni başımızdan eksik etmesin.Dualarım seninle........
Murat Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Bozkurt, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Murat Bozkurt adresi nerede?Murat Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah Dumlupınar Bulvarı B Blok Kat:12 No:131 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Murat Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları