- Borderline (Sınırda) Kişilik Bozukluğu
- Bipolar Bozukluk
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Panik Bozukluğu
Psikiyatri Randevusu
Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, MAHALL İş Merkezi, B Blok, No:53, Kat:4, Ankara
Murat Semiz Muayenehanesi
Murat Semiz Muayenehanesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
ga...
Canım Murat hocam; Annemin major depresyon sürecinde verdiği tedavi sayesinde bize umut oldu.Verilen ilaçlar doğru ama dozları yanlış demişti hocam,düzeltti ve cok şükür iyileşme sürecine girdik.4,5 yıldır takipli hastasıyiz ve coook memnunuz
• Murat Semiz Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Murat hocam tüm görüşme boyunca dikkatle dinledi, anladı ve tedavimi çok güzel bir şekilde düzenledi.
ay...a
Ben yaklaşık 9 senedir Murat hocama düzenli olarak gidiyorum.Ağır ataklarım oluyordu ve sebebini bir türlü öğrenemiyorduk ta ki Murat hocama gidene kadar. Beni ayağa kaldıran, hayata bağlayan kendisidir. Sayesinde hayattayım diyebilirim çünkü intiharın eşiğindeydim ona gittiğimde. Çok şükür hastalığıma teşhis koyup ona göre tedavi sürecini başlattı ve ben hayata döndüm. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.
ha...a
Murat hoca muhteşem bir insan daha önce farklı doktorlardan destek aldım ama kaç aydır bir sonuç alamadım aksine daha kötü oldum ama Murat hocaya gittiğimde her şikayetimi ve hassas olduğum noktaları dikkatle dinleyip ona göre ilaçlarımda düzenleme yaptı daha 1 ay oldu ama sanki sihirli değnek değdi daha iyiyim en azından günlük ev içi rutinime devam edebiliyorum önümüzde tabiki eski tedaviden kalma ilaçlar olduğu için belli bir süreç var tabiki ama kendisinden çok memnunum her soruma bıkmadan cevap vermesi ve dürüstlüğü için minnettarım
h....u
Murat Hocamla 2022 yilinda yollarimiz kesişti.O yillarda yaşadığım büyük zorluklardan önce Allah sonra Murat hocam sayesinde kurtulduk.Okb ve depresyon rahatsizligiyla basvurdugum hocamdan şifa bulduk.Çok iyi bir dinleyici ve teshisi tam nokta vurusu yapan,dogru tedaviyi sabirla uygulayan, tedavinin her noktasinda iletisimi kesmeyen, alçak gönüllü, iletişimi kuvvetli, empatisiz hareket etmeyen çok degerli bir hekimdir.Allah razı olsun Değerli hocam.
• başka bir yer • Diğer •
2019 yılında duygu durum bozukluğu tedavisi için gittim Sayın Murat Semiz'e. Teşhisi koydu ve tedavi sürecim başladı. O zamandan beri uygun aralıklarla gidiyorum kendisine. Sayesinde bugün çok çok iyiyim.
d....ç
Murat Hocamın verdiği tedavi sayesinde yks sınav anı stres yönetimini çok iyi yaptım, iki senedir yapamamıştım. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz her konuda.
• Murat Semiz Muayenehanesi • Diğer •
Ş
şe...
İlgi ve alaka samimiyet ve güler yüzüyle çok memnun kaldık
L
l.....
Yıllardır tanışırız Alkolü bırakmamda çok desteğini gördüm,
se...a
Murat hocaya panik atak tedavim için başvurdum. İlk günden itibaren yaklaşımı, sakinliği ve anlayışı sayesinde kendimi güvende hissettim. Tedavi sürecinde bana çok yardımcı oldu, süreci detaylı şekilde anlattı ve her adımda destek oldu.
• Murat Semiz Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Murat Semiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Semiz, Psikiyatri. Size Murat Semiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu.
Murat Semiz adresi nerede?Murat Semiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, MAHALL İş Merkezi, B Blok, No:53, Kat:4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Semiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Semiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Semiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Semiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Murat Semiz hangi dilleri konuşuyor?Murat Semiz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Semiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Semiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Semiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Murat Semiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Semiz hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Semiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.