0850 333 0388 Ücret öğren

1984 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde doğdu. 1998-2001 yıllarında Çorum Fen Lisesi’nde eğitim aldı. 2001-2007 yıllarında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimi aldı. 2007 yılında Sinop Durağan ilçesinde Pratisyen Hekim olarak görev yapmıştır. 2007-2012 yıllarında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda Uzmanlık eğitimi almıştır. Mecburi hizmetini 2012-2013 tarihlerinde Sivas Numune Hastanesi’nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak tamamlamıştır. Askerlik görevi sürecinde GATA (Ankara) Psikiyatri Anabilim Dalı’nda görev yapmıştır. 2016 yılı Nisan ayında Doçentlik ünvanını kazanmıştır. Psikoterapi Çalışma Birimi yürütücülerindendir. TMS alanında ulusal ve uluslararası kongrelere panelist olarak katılmış veya eğitimler vermiştir. Psikoterapi alanında; BDT (Bilişsel Davranışçı Psikoterapi) ve EMDR terapi yöntemlerinde temel eğitim ve supervizyon eğitimleri almıştır. Halen bu psikoterapi yöntemlerini aktif olarak uygulamaktadır. Ulusal ve uluslararası dergilerdeki hakemlik görevi dışında 40’tan fazla bilimsel makalesi yüksek etki değerine sahip çeşitli hakemli dergilerde yayınlanmıştır. 2016-2022 arasında Özel Boylam Psikiyatri Hastanesi’nde görev yapmıştır. Psikiyatri ve AMATEM kliniklerinde çalışmalar yürütmüştür. EMDR terapisi alanında eğitimler vermektedir.

Yetişkin
En az 13 yaşındaki çocuklar

Psikiyatri Randevusu

Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, MAHALL İş Merkezi, B Blok, No:53, Kat:4, Ankara

Murat Semiz Muayenehanesi

Murat Semiz
Murat Semiz Muayenehanesi

Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, MAHALL İş Merkezi, B Blok, No:53, Kat:4, Çankaya, Ankara 06530

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • G

ga...

Canım Murat hocam; Annemin major depresyon sürecinde verdiği tedavi sayesinde bize umut oldu.Verilen ilaçlar doğru ama dozları yanlış demişti hocam,düzeltti ve cok şükür iyileşme sürecine girdik.4,5 yıldır takipli hastasıyiz ve coook memnunuz

• Murat Semiz Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu  •

Murat hocam tüm görüşme boyunca dikkatle dinledi, anladı ve tedavimi çok güzel bir şekilde düzenledi.

ay...a

Ben yaklaşık 9 senedir Murat hocama düzenli olarak gidiyorum.Ağır ataklarım oluyordu ve sebebini bir türlü öğrenemiyorduk ta ki Murat hocama gidene kadar. Beni ayağa kaldıran, hayata bağlayan kendisidir. Sayesinde hayattayım diyebilirim çünkü intiharın eşiğindeydim ona gittiğimde. Çok şükür hastalığıma teşhis koyup ona göre tedavi sürecini başlattı ve ben hayata döndüm. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.

• H

ha...a

Murat hoca muhteşem bir insan daha önce farklı doktorlardan destek aldım ama kaç aydır bir sonuç alamadım aksine daha kötü oldum ama Murat hocaya gittiğimde her şikayetimi ve hassas olduğum noktaları dikkatle dinleyip ona göre ilaçlarımda düzenleme yaptı daha 1 ay oldu ama sanki sihirli değnek değdi daha iyiyim en azından günlük ev içi rutinime devam edebiliyorum önümüzde tabiki eski tedaviden kalma ilaçlar olduğu için belli bir süreç var tabiki ama kendisinden çok memnunum her soruma bıkmadan cevap vermesi ve dürüstlüğü için minnettarım

• H

h....u

Murat Hocamla 2022 yilinda yollarimiz kesişti.O yillarda yaşadığım büyük zorluklardan önce Allah sonra Murat hocam sayesinde kurtulduk.Okb ve depresyon rahatsizligiyla basvurdugum hocamdan şifa bulduk.Çok iyi bir dinleyici ve teshisi tam nokta vurusu yapan,dogru tedaviyi sabirla uygulayan, tedavinin her noktasinda iletisimi kesmeyen, alçak gönüllü, iletişimi kuvvetli, empatisiz hareket etmeyen çok degerli bir hekimdir.Allah razı olsun Değerli hocam.

• başka bir yer Diğer  •

• M

2019 yılında duygu durum bozukluğu tedavisi için gittim Sayın Murat Semiz'e. Teşhisi koydu ve tedavi sürecim başladı. O zamandan beri uygun aralıklarla gidiyorum kendisine. Sayesinde bugün çok çok iyiyim.

• D

d....ç

Murat Hocamın verdiği tedavi sayesinde yks sınav anı stres yönetimini çok iyi yaptım, iki senedir yapamamıştım. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz her konuda.

• Murat Semiz Muayenehanesi Diğer  •

• Ş

şe...

İlgi ve alaka samimiyet ve güler yüzüyle çok memnun kaldık

• L

l.....

Yıllardır tanışırız Alkolü bırakmamda çok desteğini gördüm,

se...a

Murat hocaya panik atak tedavim için başvurdum. İlk günden itibaren yaklaşımı, sakinliği ve anlayışı sayesinde kendimi güvende hissettim. Tedavi sürecinde bana çok yardımcı oldu, süreci detaylı şekilde anlattı ve her adımda destek oldu.