1996-2002 tarihleri arasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Bölümünde asistan olarak çalıştı. 2010-2012 yılları arasında Amerika’nın en önde gelen diyabet merkezi olan Texas Üniversitesi San Antonio Sağlık Bilimleri Merkezi’nde Diyabet ve Metabolizma Fellowship programını tamamladı.
2012- 2015 yılları arasında İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalıştı.
2015 tarihinden itibaren İstanbul Medeniyet Üniversitesinde İç Hastalıkları Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Diyabet alanındaki makaleleri dünyanın en önde gelen diyabet/endokrinoloji dergilerinde ve uluslararası kitaplarda yayımlanan Prof. Dr. Mustafa Kanat İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diyabet Araştırmaları Merkezi(DIMER) Direktörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tip 2 Diyabet
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Hiperlipidemi
- Karaciğer Yağlanması
Valikonağı Caddesi, Nişantaşı, İstanbul, İstanbul
BAHÇEŞEHİR 1.KISIM MAH.ISPARTAKULE CAD.VADİTEPE BLOKLARI 2.BÖLGE G5 BLOK DAİRE 12 BAŞAKŞEHİR ISTANBUL, İstanbul 34280
Abdominal Parasentez
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
Medicine Hospital
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
hk...5
Mustafa hoca oldukça başarılı, ben şahsen çevremdeki herkese tafsiye ediyorum. bir yakınım insülünü bıraktı sadece ilaçla tedavi oluyor onun sayesinde benimde şekerim 90 140 arasına düştü
Mustafa beye gittiğimde, Tokluk 350-370, açlık 270-300 arasında idi şu an 90 - 130 arasında oldukça memnun kaldım, geceleri sık sık uyanıyordum , bir çok şikayetim vardı, yaşam kalitem arttı. Ben oldukça memnun kaldımı, ama tabiki de diyetisyen ve Mustafa bey' in talimatlarını harfiyen uyguladım.. Allah razı olsun çok ta ilgili davranıyor, sorularımıza açıklayıcı cevaplar veriyor.
se....
Hastalığın teşisinde başarılı olup gerekli tedavi için diğer bıranşlarla da işbirliğ i yaparak tedaviye başlaması ve hasta ile yakından ilgilenmesi, tedavinin cevap vermesi hastalık hakkında bilgi vermesi hastaya moral vermesi onun iy taraflarıdır.
gü...l
Mustafa hocama eşim için 5 aydìr gidiyoruz. Gitmedigimiz prof larda dahil diyabet doktoru kalmadı diyetlere uymaya çaliştigimiz halde şekerini 350 lerininsanî altına dúserimiyorduk. Allah razı olsun mustafa hocamızdan uyguladigi tedavi ile şu an şekeri 85 ile 150 açlik ve tokluk olarak devam ediyor.herkese tavsiye ediyorum. Ayni şekilde 2gôrumcemi de gòtürdüm onlarda çok memnun kaldılar.tanıdigım herkesi yónlendiriyorum tanimadıklarimda buradan duyurmak istedim. Ayrıca insan olrakda cok begendigimiz bir doktor
Mustafa Kanat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kanat, İç Hastalıkları. Size Mustafa Kanat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: HIV Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Ana(Antinükleer Antikor), Oksimetre, Subkütan Enjeksiyon, Elisa, Lenfaferez, Hemaferez, Hemoglobin A1c(Hba1c), Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Mustafa Kanat adresi nerede?Mustafa Kanat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Caddesi, Nişantaşı, İstanbul İstanbul
- BAHÇEŞEHİR 1.KISIM MAH.ISPARTAKULE CAD.VADİTEPE BLOKLARI 2.BÖLGE G5 BLOK DAİRE 12 BAŞAKŞEHİR ISTANBUL İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kanat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kanat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kanat hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Kanat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Kanat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kanat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kanat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kanat hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Kanat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları