İzmir, İzmir
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
C
c....y
17 haftalik gebe olarak kendisine çarpıntı şikayeti ile gittim zaten hemen yorulup nefes nefese kalıyorum insan hizmet görmek istiyor ama ne mümkün kendisi çok soğuk bir doktor insan soru sormaya çekiniyor yüzüme bile bakmadan kısa cevaplarla ve üslubu ters bir şekilde muayene ediyor. Oyle bir ortam oluncada insan soracaklarini soramiyor maalesef ben bir günümü ayırarak kaç saat yol çekip kendisine gidiyorum ama kendisi 10 dk yi zor ayirabiliyor cevap verirken de zorla cevap verdiğini hissettiriyor.Hiç memnun kalmadım tavsiyede etmiyorum.
• Nazile Bilgin Doğan Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nazile Bilgin Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazile Bilgin Doğan, Kardiyoloji.
Nazile Bilgin Doğan adresi nerede?Nazile Bilgin Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazile Bilgin Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazile Bilgin Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazile Bilgin Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazile Bilgin Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazile Bilgin Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazile Bilgin Doğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nazile Bilgin Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.