Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul
İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul
ne...r
çok iyi dokdor.yanlız telefonlara bakmıyor.kendisinden çok memnunum yanlız yıllardır hastasıyım.bir soru soracam ulaşmak imkansız
K
ke...r
nesrin hanım muhteşem bir doktor benim annemin doktoru ama süper ötesi memnunuz kendisinden. benim yurtdışında şekerine çare bulanamayan akrabı 1 aylık kontrolü altında yaptığı ilaç tedavisi ile şekerini kontrol altına aldııı tek kelimeyle harika bi insan
du...n
iyi günler ben sayın hocam nesrin ünaldan çok memnunum.Benim hastalığıma 3.5 ayteşhis konulamadı ve günden güne eriyordur taki bir akrabamın bana NESRİN hocamızı tavsiye etmesine kadar o zaman hastalığıma teşhis koydu tedaviyi uyguladı.Şimdi çok memnunum 2007 den beri hastasıyım sürekli kontrol oluyorum... (TEŞEKKÜRLER HOCAM)
Nesrin Ünalan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesrin Ünalan, İç Hastalıkları.
Nesrin Ünalan adresi nerede?Nesrin Ünalan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy İstanbul
- İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesrin Ünalan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesrin Ünalan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nesrin Ünalan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesrin Ünalan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesrin Ünalan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesrin Ünalan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nesrin Ünalan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları