Uzm.Dr. Oğuz BAK; Evde Nöral Terapi Enjeksiyonları ile ağrı tedavisi,Evde Muayene, Evde EEG, Evde Uyku Apne Testi yapmaktadır.
- Alzheimer Hastalığı ,
- Baş Ağrıları ,
- Baş Dönmeleri ,
- Bayılma ,
- Sırt Ağrısı ,
Yalı Mahallesi Kadir Sokak No:14 Helis More Residence No:14 Kat:24 D:226, Kartal, İstanbul 34873
- Sigortası olan hastalar
Nöroloji Randevusu
Yalı Mahallesi Kadir Sokak No:14 Helis More Residence No:14 Kat:24 D:226, İstanbul
Akupunktur Tedavisi
Felçli Hasta Takibi
Fitoterapi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi
GON Blokaj (Oksipital Sinir Blokajı)
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Homeopati
Horlama Tedavisi
Karotis Ultrasonu
Ketojenik Diyet
Kinezyoloji
Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
Yüz Dolgusu
Çocuk Nörolojisi Randevusu
P
p....̇
Yaklaşık 3-4 yıldır kansızlık yorgunluk enerjisizlik unutkanlık sorunları yaşıyordum.bir yakın arkadaşımın annesi aracılığıyla Dr Oğuz beyi duydum ve kendisiyle bu yola girdik ortalama 3 aylık anemi ve ozonterapi gördüm hastaya olan yaklaşımı, doğru tedavi yöntemi hastayı bütüncül değerlendirmesi gerçekten işinde ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor kliniğe gittiğimde kendimi güvende ve pozitif hissediyorum ve hayatıma da yansıdı kendisine gerçekten minnettarım şikayetlerimin geçmesi ve eski enerjimden daha iyi hale gelmemi sağladı referans çok önemli ve tereddüt etmeden kendimi teslim ettim yolu bahtı başarısı daim olsun.
• Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi • Ozon Terapi •
h....a
Yaygın vücut ağrılarım vardı uykusuzluk vardı halsizlik ve yorgunluk vardı bunun için uzman bi doktor arıyordum sosyal medyada oğuz beyin videoları karşıma çıktı kendisine muayene oldum ve 10 seans tedavi gördüm bana ozon tedavi akupunktur nöral terapi yöntemlerini uyguladı ve hiç bir şikayetim kalmadı bu gibi şikayetleri olan herkesede tavsiye ediyorum.
• Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi • Diğer •
nu...
Babam 65 yaşında yaklaşık 2 yıldır diz,bel ağrıları uykusuzluk enerjisizlik problemleri vardı tavsiye üzerine doktor Oğuz bey ile yollarımız kesişti yaklaşık 3 ay kadar belli bir tedavi periyotlarında kendisinden tedavi aldık 2 yıldır geçmeyen ağrıları azaldı uyku problemi çözüldü daha enerjik yaşam kalitesi arttı. Doktorumuzun önerileriyle ve tedavisiyle %90 şikayetlerimiz azaldı kendisinden çok memnun kaldık. Emekleri için minnettarız.
• Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi • Ozon Terapi •
K
ke...n
tansiyon,diyabet, kabızlık,ağrılar,siskinlik uykusuzluk,migren,
sıkma,yorgunluk şikayetleri ile annemi doktor oguz bak a götürdük kendisi bize 20 sens ozon,noralterapi,akupunktur yapıldı seansa başlamadan olan şikayetleri şuanda %70 azaldı tedavimiz devam ediyor• Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi • Nöroloji Randevusu •
h...
Dr. Oğuz Bey'e bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Diz, ayak ve sırt ağrılarım vardı. Yürürken zorluk çekerdim. Şu zamana kadar 9 seans ozon ve iğne tedavisi gördüm. Yürümem düzeldi, sırt ve ayak ağrılarından kurtuldum. Herkese tavsiye ederim.
V
v.....
Referans ile tanıştım, anksiyete ve bağırsaklarım için tedavi oldum. Evet, tavsiye ediyorum.
Annemin yüz felci sebebiyle gittiğimiz hastanede nöroloji doktoru Oğuz Bey'i tavsiye etti ve gittik, kendi adıma da şeker ve vitamin eksikliği sebebiyle gittim.
Ayaklarım ağrıyordu, halsizdim, bitkindim, yorgundum. Kendimi güçsüz hissediyordum. Çok şükür, Oğuz Hocam elinden geleni yaptı, memnunum. Şu an iyiyim.
Yıllardır yoğun sırt ağrım vardı skolyozumdan dolayı .hocam sırtıma nöral terapi uygulaması yaptı ve 10 dk sonra tüm ağrılarım gitti ayrıca belimde ve boynumda fıtık da var belime ve boynuma da nöral terapi uyguladı artık şükürler olsun ne belim ne boynum ne de sırtım ağrımıyor .şifalı ellerinize minnettarım hocam
• Dr. Oğuz Bak Muayenehanesi • Nöralterapi •
g.....
Çok memnunum. Trafik kazası sonucu omzumda ağrı vardı. Tek doz enjeksiyon ile nöral terapi uygulandı, ağrım geçti. Bacak ve diz ağrılarım da geçti.
Oğuz Bak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Bak, Ozon Terapi, Nöroloji, Mezoterapi. Size Oğuz Bak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Alzheimer Takibi, Baş Ağrısı Değerlendirme, Baş Dönmesi Değerlendirmesi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, Epilepsi Tedavisi, Felçli Hasta Takibi, Karotis Ultrasonu, Migren Tedavisi.
Oğuz Bak adresi nerede?Oğuz Bak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Kadir Sokak No:14 Helis More Residence No:14 Kat:24 D:226 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Bak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Bak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Bak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Bak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Bak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Bak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Bak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Bak hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Oğuz Bak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Bak hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Bak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ozon Terapi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ozon Terapi Uzmanları