Op. Dr. Ömer Emre Yağlı , lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisas eğitimini ise Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi bölümünde tamamlamıştır.

Haritayı büyüt

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Özel Grandmedical Hospital

Bel fıtığı tedavisi için eşim adına başvurduk. Kapalı ameliyat geçirdi. Ameliyatı başarılı geçti. Kendisinden memnunuz. Şu an gayet rahat, pek bir sıkıntısı yok. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz. İyi ve hastalarına karşı ilgili bir doktor.

Beyin kanaması geçirdim. Yoğun bakıma almışlar, doktorum Ömer Bey'di. Tedavim güzel geçti, hiçbir hasar kalmadı. Hala gitmeye devam ediyorum. Doktorluğundan ziyade kişiliği ve insanlığı çok iyi. Başarılı ve güvenilir bir doktor, işini yapıyor. Her soruma cevap alabildim, herkese tavsiye ederim.

6 yıl önce omurilik ameliyatı oldum. Ameliyatım zordu, hocam beni şaşırttı. 2 yıl önce de sırt ve bel bölgemden ameliyat oldum. Hala görüşüyoruz, ziyaretine gidiyorum. 24 saat gece gündüz telefonuma cevap veriyor. İlgili ve alakalı bir doktor. Kemik ağrılarım oldu, hemen emar istedi. Kendisinin branşı değil ama kemik ve ilik kanseri olabileceğimi söyledi, hemen beni bir doktora yönlendirdi. Şu an iyiyim, her şey yolunda.

Bel fıtığı için başvurdum. Ameliyat oldum, ameliyatım gayet iyi geçti. Şu an sağlığım yerinde. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Bizi her konuda aydınlattı. Herkese tavsiye ederim. İlgili ve alakalı bir doktor, iyi bir yol gösterici. Genel olarak iyi bir hekim.

T

Kitle için başvurdum. Muayene sonrasında ameliyata karar verdi. 8 saat sürdü ameliyatım, başarılı sonuçlandı. Kitle iyi huylu çıktı. Ömer Bey işini ciddiye alan, ilgili bir doktor.

Bel ağrım için kendisine başvurdum. Muayene etti, fıtık başlangıcı var dedi. İlaç tedavisine başladık, önerilerde bulundu, bana faydalı oldu. Ömer Bey nezaketli bir hoca, çok ilgili. Çok açıklayıcı konuşmalar yaptı.

C

Boyun fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Şu an çok iyiyim. İnanılmaz bir doktor Kendisinde iyileşme sürecim çok hızlı oldu. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Ekibi ve kendisi iyi. Herkese tavsiye ederim. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor, hastaya yaklaşımı iyi. Beni çabuk ayağa kaldırdı.

T
Randevu doğrulandı
Konum: Özel Grandmedical Hospital Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Bel ve boyun ağrısı için gittim. İlk defa gitmeme rağmen memnun kaldım. Mr ve röntgen çekiminden göstererek gayet anlaşılır bir şekilde rahatsızlığımı ve nasıl bir yol izleyecegimizi belirtti.Tedaviye devam edeceğiz inşallah .

K

Kendisine beyin kanaması için müracaat ettim ameliyat oldum.İlgilenme çok güzeldi ameliyatım da çok başarılı geçti ve çok memnunum.

Hastaları ile gayet ilgili gerekli açıklamayı yaparak insanı rahatlatan ameliyat sonrasında hastasıyla ilgilenen ameliyatının nasıl geçtiğini daha sonrasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatıyor alanın iyi bir dokor.İlk defa kedisine ameliyat oldum 1 hafta oldu ameliyat olalı cana yakın birisi karşındaki insan kendisine rahatlıkla soru sorabiliyor cevaplandırıyor.Boyun fıtığı ameliyatı oldum kolum da uyuşma vardı ortopedi doktorum kendisine yönlendirdi filmlerime bakıp konuşarak karar verdik ve ameliyatımı gerçekleştirdik.