Ben Avrupa Board Sertifikalı (FEBO) Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Orkun Özkan.
2014 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum ve 2019 yılında aynı üniversitede Göz Hastalıkları ihtisasımı tamamladım. Uzmanlık sonrasında; Niğde Bor Devlet Hastanesi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Veni Vidi Göz, Memorial Ataşehir Hastanesi ve İstanbul’daki çeşitli özel sağlık kuruluşlarında görev yaptım.
2023 yılından itibaren Üsküdar Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak akademik kariyerime devam etmekteyim.
Uzmanlık alanlarım:
Lazer göz cerrahileri (PRK, LASIK, iLASIK, SMILE, No Touch Lazer)
Göz kapağı estetiği (blefaroplasti, pitozis, alt kapak estetiği)
Katarakt ve akıllı lens cerrahileri (Trifokal, EDOF)
Şaşılık ve oküloplastik cerrahiler
Avrupa Oftalmoloji Board’u tarafından verilen Fellow of European Board of Ophthalmology (FEBO) unvanına sahibim. Ulusal ve uluslararası kongrelerde düzenli olarak yer almakta, bilimsel yayınlar ve sunumlarla göz hastalıkları alanındaki akademik gelişmelere katkı sağlamaktayım.
Klinik yaklaşımımda kişiye özel, birebir iletişim halinde olmaya özen gösteriyorum.
Ameliyat öncesinde bilgi almak isteyen hastalarıma doğrudan bana ulaşarak sorularını sorma olanağı sağlıyorum. Ameliyat sonrasında ise yalnızca planlı kontrollerde değil, ihtiyaç duyduklarında direk bana ulaşabilme imkânı sunuyorum.
Acıbadem, Sarayardı Caddesi, No: 3, Kadıköy, İstanbul
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Op. Dr. Orkun Özkan
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Göz Muayenesi
R
rı...ı
Gayet ilgili kibar ve de açıklayıcı bir doktor. Tüm soruları içtenlikle cevapladi
• Op. Dr. Orkun Özkan • Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği •
me...
Akıllı lens ameliyatı mı çok başarılı bir şekilde gerçekleştiren iki senelik harika doktorum. Çok detaylı muayene eder, fazlaca bilgi verir, bütün aşamaları üşenmeden ince detaylarına kadar anlatır. Elinize emeğinize sağlık, her zaman gönül rahatlığıyla önerebileceğim doktorum,
• başka bir yer • Diğer •
as....
Uzun süre arpacık problemi yaşayan biriydim bu yüzden kendisine muayene oldum. Çok ilgili, sıcakkanlı ve kibar bir doktor.
• başka bir yer • Diğer •
Y
y....k
Göz altı torbalarımı aldırmak ve göz kapağı estetiği için başvurdum. Operasyonlarımı yaptırdım. Sürecimiz güzel geçti, hiçbir sıkıntım yok. Kontrole gideceğim. Dikiş izlerim hala kaybolmadı, onun haricinde başka bir problemim yok. Cilt yapısı ile alakalı bazen geç bazen erken kaybolabiliyor dedi. Orkun Bey şeker gibi bir doktor. İlgi ve alakası beni kendisinden memnun etti.
e....m
Göz kapağımda düşüklük vardı. Muayene sonrasında fıtık var dedi. Ameliyat oldum. Ameliyatım başarılı geçti, şu anda iyiyim, hiçbir sıkıntım yok. Çok yardımsever bir doktor. Sorularımı kolay bir şekilde cevapladı. Ben kendisinden memnun kaldım. Bir sorun olursa tekrar kendisini tercih ederim.
C
c....k
Göz çizdirme ameliyatı oldum. Ameliyatım güzel geçti. Şu anda iyiyim, görme açımda iyi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İyi bir doktor, hastasını rahatlatıyor. Soru sorduğum zaman cevap alabiliyorum, memnunum kendisinden.
m....)
Babamın katarakt ameliyatı için tavsiye üzerine başvurduk. Ben ve eşim de kendisinin hastasıyız. Babam başarılı bir ameliyat geçirdi, çok memnunuz. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz. Tüm süreç boyunca konuşmaları açıklayıcı ve netti, aklımızda hiçbir soru işareti kalmadı.
b....a
Gözümde astigmat ve miyop vardı. Lens takıyordum, beni rahatsız ediyordu. Muayene oldum, lazer operasyonu geçirdim. Daha önceden yaptırabilirmişim. Orkun Bey benimle baya ilgilendi ve özen gösterdi. İyi bir doktor. Bu zamana kadar sorun yaşamadım, artık net görebiliyorum. Ben kendisinden memnunum.
Z
z....s
Gözümü çizdirmek için başvurdum. Operasyonum güzel geçti, gayet memnunum, hiçbir sorunum yok. Operasyondan önce ve sonra detaylı açıklamalarda bulundu. Orkun Bey başarılı bir doktor, herkese tavsiye ederim.
d....d
Göz kapağı ameliyatı için başvurdum. Ameliyat oldum, ameliyatım iyi geçti. Şu anda iyiyim, hiçbir sorunum yok. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Orkun Bey için tüm görüşlerim olumlu, herkese tavsiye ederim.
Orkun Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orkun Özkan, Göz Hastalıkları. Size Orkun Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş.
Orkun Özkan adresi nerede?Orkun Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem, Sarayardı Caddesi, No: 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orkun Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orkun Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orkun Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orkun Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Orkun Özkan hangi dilleri konuşuyor?Orkun Özkan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Orkun Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orkun Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Orkun Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Orkun Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları