Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hakkımda
ilgi alanları ve mesleki tecerübelerim: 1- Vasküler Beyin Hastalıkları - Anevrizma ( baloncuk): Endovasküler yolla koil embolizasyon+ stentleme,...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ( Adana1997)
- Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ihtisası 2002- 2007
- Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzman -2018)
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Medicana International İzmir Hastanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
21 hasta yorumu
d.....
Beyin kanaması geçirdikten sonra komaya girdim ve eğitim araştırma hastanesinde yaklaşık 31 saat teşhis konulamadı..
Medicana izmir hastanesinde Doç Dr Özhan Merzuk Uçkun beni kabul etmeseydi şu an belkide yaşamıyor olacaktım.. doktorumun sayesinde beraber bir mucizeye imza atarak ruhsal ve bedensel bir arıza kalmadan hastaneden taburcu oldum..
Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. iyi ki varsınız hocam..
öz...
Daha önce başka bir hastane ve başka bir doktor ile geçirmiş olduğum ve açık beyin ameliyatı ile sonuçlanan beyin anevreizmasi hastalığımın tekrar etmesi sonucu ile bana önerilen Dr.Ozhan Merzuk Uckun a gittim.Iyiki de gitmiştim.Ilk rahatsızlığımin açık beyin ameliyatı olması nedeniyle yıllardır taşıdığım iz biryana hala devam eden yan etkiler,7 ay çalışamamam ve konuşmada bozukluklar olmasi nedeniyle oldukça gergindim.Tekrar aynı şeyleri yaşama korkum vardı.Ancak Ozhan Bey son derece profesyonel yaklaşımı ile benim korkularımı hafifletti.Ayni hastalığı anjiyo yöntemiyle tedavi etti.Ustelik 3 gün içinde de hiçbir şikayetim kalmadan beni taburcu etti.Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır..
em....
Özhan bey ile tanışmamız sağ el serçe parmakta başlayıp dirseğe kadar devam eden yaklaşık 3 ½ saat süren bir uyuşma sebebiyle oldu. tanı ve tedavi sürecinin tamamında hep "biz" diyen konuşmaları ve özgüvenli yaklaşımı kendimi her an iyi hissetmemi sağladı. Anevrizma Fistül tanısını hızlıca koyarak harekete geçti.
Konuşma bozukluğu, hafıza sorunu gibi olası riskler içeren bir operasyonu, doktor açısından daha rahat olan açık ameliyat yerine anjiyo ile tamamlaması ve hayatım boyunca açıklamasını yapacağım bir iz taşımak yerine 48 saatte taburcu olmamı sağladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
s....ö
Annem bel fıtığı patlaması sonucu geçmeyen şiddetli ağrı ile doktorumuza gittik güleryüzü ilgisi ve başarılı ameliyatı sonucu annem sağlığına kavuştu kendisine çok teşekkür ederim
al...e
Yaklaşık 4 yıldır çektiğim bel fıtığı rahatsızlığımı öncesinde fizik tedavi , haplar, kortizon, kuru iğne gibi tedavilerle geçiştirdim ancak son dönemde bacağa vuran ağrı o kadar arttı ki bayramı yatarak acılar içinde geçirdim. Bayram sonu özhan hocamla muayene sonucunda hemen ameliyat oldum , bacak ağrılarım ameliyat sonunda yok oldu,1 gün sonra taburcu olup evime geldim. Evimde eşim ve çocuklarımla beraber yemek yedim, wc ihtiyaç larını kendi gördüm.Hocamın yönlendirdiği şekilde gereken leri yaptım. Değerli hocama ve ameliyata giren diğer ekip arkadaşlarına çok tşk ediyorum. Eğer fıtığınız ameliyat lıksa kaçamıyorsunuz boşuna acı çekmeyin doğru hocalarda çok iyi sonuçlar alıyorsunuz
ze....
2019 yılında beynimde kavernom çıkması sebebiyle ankara şehir hastanesine başvurdum.Beyin ameliyatı olacağı için çok tedirgindim ama Özhan bey ve ekibi ameliyatımı yaptı ve çok başarılı geçti kendisinden Allah razı olsun.Çok başarılı alanında uzman ve güleryüzlü bir doktor. Ameliyat sonrası hiç bir problem yaşamadım.Gönül rahatlığı ile kendisine başvurabilirsiniz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ra...m
öncelikle bu güzel doktorumuz yaklaşımı ve güler yüzü için teşekkürlerimi sunmak istyorum.
Sağ kolumda ki sinir sıkışmasından dolayı sağ kolum hassasiyet ve güç kaybı yaşamıştı güzel doktorumuza gittğimde hızlı şekilde yardımcı olarak şu an sağ elimin hareket kabiliyetinin yeniden gelmesini sağladı. Tedavi sürecim devam etmekte ancak hiç kullanamadığım elimi şimdi kullanabiliyorum. kendisini tanıdığım için gerçekten şanslıyım elleri öpülesi doktorumuza abi gibi yaklaşmasına ayrı hayran kaldım :) kendisine kariyernde güzel yerlere gelmesini başarılarının daim olmasını diliyorum.
m....a
Bel fıtığı şikayetiyle gitmiştim.Ameliyatımı yaptı ve şuan çok iyiyim ve çok memnun kaldım.ilgive alakanız için çok teşekkürler.Her aradığımda ulaşabilmekte en güzel tarafı.
ah...z
Dr.Özhan Merzuk Uçkun hipofiz makroadenomu nedeniyle ameliyatımı yaptı.Ameliyat öncesi ve sonrasında bizi bilgilendirdi, her aradığımızda kendisine kolaylıkla ulaştık. Operasyon başarıyla gerçekleşti, sağlığıma kavuştum.Kendisine ve ekibine mesleki ve insanı yaklaşımları nedeniyle çok teşekkür ederim.
v....b
İlgili, her konuda güven veren, iyi bir doktor. 1 ay önce ekibiyle birlikte boyun fıtığı ameliyatıma girdi. Ameliyat öncesi ve sonrası her türlü konuda yardımcı oldu. Ameliyat öncesi şikayetlerim geçti. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hoca. Burdan kendisine teşekür ediyorum.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ( Adana1997)
Deneyimler
- Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (2011-2013)
- Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (2013-2015)
- İzmir Medicana Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi 2020-
Konak Preoperatif Değerlendirme
Konak Hidrosefali Şant Uygulaması
Konak Beyin Pili Programlanması
Konak Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Daha fazla (15)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları