Mithatpaşa Cad.Eski Bld.Binası, Narlıdere, İzmir 35000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
al....
İzmir deki bir çok devlet hastanesi psikiyatristiyle görüştüm ya beni dinlemeden ilaç yazdilar ya da yanlış teşhis koydular en son özlem hanıma gittim major depresyon teshisi ve doğru ilaçla beni tedavi etti kendisine minnettarim artık öfke ve sinir kontrolü ve konuşma bozukluğundan yok ..
Özlem Kuman Tunçel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Kuman Tunçel, Psikiyatri.
Özlem Kuman Tunçel adresi nerede?Özlem Kuman Tunçel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Cad.Eski Bld.Binası İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Kuman Tunçel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Kuman Tunçel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Kuman Tunçel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Kuman Tunçel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Kuman Tunçel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Kuman Tunçel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özlem Kuman Tunçel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Psikiyatristler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar