- Meme Hastalıkları
- Emaa Sigorta
- Aveon Sigorta
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Pelin Hanım harika bir hanımefendi. Son derece profesyonel ve empatik bir yaklaşımı var. Hassas ve titiz bir muayene anlayışı var. memede kitle sebebiyle kendisiyle tanışma fırsatı buldum.
• Özel Medipol Mega Bağcılar Hastanesi • Normal Randevu •
se....
10 dk önce kontrolünden çıktım bu kadar pozitif, ilgili, işini iyi yapan bir doktoru olduğu için medipolü tebrik ediyorum. Sağ göğsümde kistler bulundu ama şükür iyi huylu çıktılar benimle birlikte kendiside çok sevindi,hep motive etti süreçte iyi ki size gelmişim Pelin hocam
• Özel Medipol Mega Bağcılar Hastanesi • Meme Cerrahisi •
Z
z...
Pelin Başım'a başka doktor tavsiyesine gittik. Annem meme kanseri onun ameliyatı için başvurduk. Kesinlikle hasta ilişkisi mükemmel bir doktor.Güven değer vermesi gülmesi çok ilgili olması her şeyiyle iyi bir cerrah. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hastalarıyla son derece ilgili anlayışlı işinde çok çok iyi bir doktor pelin hocam annemin meme kanseri tedavisinde kendisine başvurduk ve asla pişman olmadık
• Özel Medipol Mega Bağcılar Hastanesi • Mastektomi •
g....ş
Ben ilk olarak göğsümde ağrıdan dolayı gittim. bir kitle tespit edildi. bu süreçte hem çok ilgili hem de çok insanı rahatlatan tavırlarıyla kitle hala takip altında. sonrasında safra kesem de taş şikayetiyle gittim. ameliyatımı yaptı. çok şükür ameliyat başarılı geçti. kontrol sürecimde de her zaman ki gibi çok ilgiliydi. hekimliğiyle ve insanlığıyla çok sevdiğim bir doktor. kesinlikle tavsiye ederim. gülüşan şenol
• Özel Medipol Mega Bağcılar Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
i̇....
Pelin Hanım babamın da ameliyatını yapmıştı o şekilde tanıyorum kendisini. Memede kitle vardı o yüzden görüştüm. Pelin Hanım'ın her hizmetinden memnun kaldım ameliyatı kendisi yaptı daha sonraki süreçlerde muayene etti. 1 yılı geçti ameliyat olalı hem fiziksel hem ruhsal anlamda daha iyiyim.
Pelin Hanım'ın daha önceden arkadaşım hastasıydı onun tavsiyesiyle gittim. Yaşımdan dolayı rutin kontroller için görüştüm. Mamografi çekildi. Şikayetlerim ortadan kalktı. Pelin Hoca'mın birincisi insana verdiği güven yakınlık hissi yani kendinizi güvende hissediyorsunuz açık ve net.
Ş
ş.....
Bende göğüs tümörü vardı araştırma yaparak Pelin Hoca ile tanıştım. İlgilenmesi devamlı hastalarıyla güler yüzlü olması önceliğim oldu. En çok memnun kaldığım hizmeti ameliyatım oldu, ameliyatı temiz yapıyor. Işın tedavisi de aldım Pelin Hocam hiç bırakmadı gelemediğim yerde görüntülü olsun sesli olsun konuştuk. İlaç tedavisi de alıyorum iyileştim.
P
p.....
Göğüs kanseriydi. Onkoloji doktoru yönlendirdi memnun olduğumuz için Pelin Hanım'ı tercih ettik. 5 senedir tedavi görüyordu memnunuz. Güler yüzlü kişiliği var her konuda yardımcı oldu.
Onkoloji doktorunun yönlendirmesiyle Pelin Hanım'a gittim. Meme cerrahı için görüştüm ve ameliyat oldum. Şikayetimde gerileme oldu çok iyi başarılı bir ameliyat geçirdim. Pelin Hanım süper bir doktor.
Pelin Basım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Basım, Genel Cerrahi. Size Pelin Basım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Pelin Basım adresi nerede?Pelin Basım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Basım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Basım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Basım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Basım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pelin Basım hangi dilleri konuşuyor?Pelin Basım ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Pelin Basım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Basım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Basım hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Pelin Basım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pelin Basım hangi sigortaları kabul ediyor?Pelin Basım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar