Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul • Harita
Op.Dr. Metin Temel Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Muayenehanesi
Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169, Çiğli • Harita
Özel Metropol Hastanesi
Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A, Üsküdar • Harita
Vanity
Teşvikiye, Hüsrev Gerede Cad. No:72, İstanbul • Harita
Op. Dr. Erkan Yüce
Maarif mah. Turgut Özal Bulv. Park Twın Sitesi B blok No: 27/C, Kahramanmaraş • Harita
Estemar Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Cerrahi
Şemsipaşa, 56. Sk. No: 2, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul, Gaziosmanpaşa
Özel Bilge Hastanesi Gaziosmanpaşa - Bilgehan Aydın
Odabaşı Mah. Atatürk Bulv. No: 146 İskenderun Yolu Üzeri 1. Kilometre, Antakya • Harita
Antakya Akademi Hastanesi
Bazekol Çiğli Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
Bazekol Çiğli Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Aygıt Apartmanı No:62/4 Alsancak, İzmir • Harita
Prof. Dr. Haluk Vayvada
A Life Hospital Sağlık Grubu
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Medistate Kavacık Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Mustafa Kemal, 2156. Sk. No:20 A, Casanita Plaza, Ankara • Harita
Prof. Dr. Mustafa Erol Demirseren Muayenehanesi
Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23, Adana • Harita
Medical Park Adana
Şinasi Efendi Caddesi Ramazanoğlu Apt. A Blk. K:5 No:9, Adana • Harita
Gökçen Oran Muayenehanesi
Medicana International Ankara
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Caddebostan Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi, No:3, Daire:11 Uğur apartmanı, İstanbul • Harita
Doç Dr Sinem Eroğlu Kliniği
Mansuroğlu, Islam Kerımov Cad. No:14, Eminoğlu Plaza Altı, İzmir • Harita
Op. Dr. Ergin Erdoğan
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBahçelievler, 3007. Sk. No:23, Denizli • Harita
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Hakkı Yeten Cad. Fulya Terrace Center 2. Kısım Kat: 7 Daire: 23 Fulya, İstanbul • Harita
Estetikport
Cumhuriyet Mah. Hanımeli Sok. Saklıhan Konakları No: 4/2, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Kemalettin Toksoy
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra