Pratisyen
Cumhuriyet Mahallesi Menderes Bulvarı No:48, Manisa • Harita
Özel Salihli Hastanesi
Sakarya Karasu Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaS.Atif Obul Cad., Sakarya • Harita
Sakarya Karasu Devlet Hastanesi
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir • Harita
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaMimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım • Harita
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236, Yüreğir • Harita
Adana Yüreğir Devlet Hastanesi
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Pratisyen, Kardiyoloji, Dermatoloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaSevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir • Harita
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
2432.cadde No:25 ümitköy, Ankara • Harita
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri · Daha fazlaZafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu • Harita
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Özel Çankaya Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Bülten Sokak No:44, Çankaya • Harita
Özel Çankaya Hastanesi
Uşak Sivaslı Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği · Daha fazlaAkıncılar Mah., Uşak • Harita
Uşak Sivaslı Devlet Hastanesi
Ankara, Ankara • Harita