Pratisyen

• Hatay Harita

Hatay Reyhanlı Toplum Sağlığı Merkezi

• E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi

• Altınşehir, Atakent Mah. Turgut Özal Cad. No:1 Küçükçekmece/İstanbul, Küçükçekmece Harita

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı

• Cumhuriyet Cad., Ağrı Harita

Ağrı Eleşkirt Devlet Hastanesi

• Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe Harita

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu Harita

Medicana Konya Hastanesi

• Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Fevziçakmak Mah. Dr Zeki Cad. Darıca, Gebze Harita

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Acıbadem Adana Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan Harita

Acıbadem Adana Hastanesi

• Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van Harita

Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

• İstanbul, İstanbul Harita

Utku Atılgan Muayenehanesi

• Üniversite Mahallesi Ataturk Unıv. Arastırma Hastanesı, Erzurum Harita

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi

• İstanbul, İstanbul Harita

Sinan Kaya Muayenehanesi

• Meşrutiyet Mah.Valikonağı Cad.No.125 Daire:4  Şişli, İstanbul Dr.Sinan Akyürek Klinik, Üsküdar Harita

Dr Sinan Akyurek Klinik

• Yedi Eylül Mahallesi Ekoten Caddesi No:2, Torbalı Harita