0850 333 0388 Ücret öğren

2017 yılında Eskişehir Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 8 yıldır diş hekimi olarak mesleğimi sürdürüyorum.

Gülüş tasarımı, implantoloji, protetik diş tedavileri ve şeffaf plak ortodonti tedavileri gibi alanlarda uzmanlık sahibiyim. Güncel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek dijital diş hekimliği konusunda kendimi sürekli geliştiriyorum. Sanata olan ilgim doğrultusunda resim ve heykel yapmayı, film izlemeyi ve müzik dinlemeyi seviyorum.

Uzun yıllardır sağlık turizmi kapsamında ülkeye gelen hastalara hizmet veriyorum ve 2022 yılından beri, kendi kurduğum marka olan Loyal Dental’de çalışmalarımı sürdürüyorum.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Çukur Mah. Tarlabaşı Blv. Taksim 360 Ofis Blokları 360 blok Kat:5 Ofis No:42 Beyoğlu, İstanbul

Ahmet Uğur Balkaş
Loyal Dental Clinic

Çukur Mah. Tarlabaşı Blv. Taksim 360 Ofis Blokları 360 blok Kat:5 Ofis No:42 Beyoğlu, Beyoğlu, İstanbul 34435

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • B

b....m

Dış eti çekilmesi ve estetik problemi için başvurdum .Diş eti konturlaması sonrası gülüş hattım çok daha dengeli görünüyor. İşlemden ve sonuçtan oldukça memnun kaldım

• Loyal Dental Clinic Diş Eti Estetiği  •

• N

n....a

Azı dişimdeki ileri çürük nedeniyle kanal tedavisi yapıldı. İşlem oldukça kontrollü ilerledi ve sonrasında ağrı sorunu yaşamadım. Tedaviden memnun kaldım.

• Loyal Dental Clinic Diş Hekimi Randevusu  •

a....h

Diş eti estetiğinde beklentimin üzerinde, çok doğal ve estetik bir sonuç aldım. İşinde Ahmet hocam çok titiz .

• Loyal Dental Clinic Diş Eti Estetiği  •

• L

le...ö

Ön dişlerimde kompozit bonding uygulaması yaptırdım. Diş formu ve renk uyumu çok doğal oldu, gülüşümde belirgin bir fark yarattı. Çok memnun kaldım.

• Loyal Dental Clinic Kompozit Veneeer Uygulamalar  •

• D

d....g

Kanal tedavisi konusunda biraz endişeliydim ama doktorumun yaklaşımı sayesinde süreci çok rahat geçirdim. İşlem boyunca her aşamada bilgi vermesi ve sonrasında da ilgilenmesi çok güven verdi. Tedavi sonucundan oldukça memnunum.

• Loyal Dental Clinic Kanal Tedavisi  •

e....s

Uzun zamandır ertelediğim dolgu işlemi için gittim. İşlem öncesinde ne yapılacağını detaylı şekilde anlattı ve hiçbir aşamada endişe yaşamamı gerektirecek bir durum olmadı. Dolgum hem çok doğal görünüyor hem de sonrasında hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Çok memnun kaldım.

• Loyal Dental Clinic Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

s....h

Doktorumun ilgisinden ve yaptığı işlemlerden çok memnun kaldım. Her aşamada detaylı bilgi vermesi ve özenli yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. İşlem sonucundan da oldukça memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

• Loyal Dental Clinic Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

• I

i̇...a

Klinikten çok memnun kaldım. Dış taşı temizliği işlemleri için geldim, doktor bey her şeyi çok profesyonelce açıkladı. Hijyenik bir ortam ve güler yüzlü bir ekip var. Herkese tavsiye ederim.

• Loyal Dental Clinic Diş Taşı Temizliği  •

• H

h...

Benim yirmilik dişim kırılmıştı ve çürüktü. Ahmet Hoca'ya bunun için başvurmuştum. Ayrıca diş taşı temizliği ve dolgu yaptırdım. Kendisinden çok memnun kaldım. Gerçekten dişimin çekildiğini hiç hissetmedim.

•  •

• V

v....s

doktır takvimi sitesinden bulduğum ahmet bey ile tanışmam üst dişimin kırılması sebebi ile oldu çok ilgili profosyenel bir yaklaşımı vardı çok ayrıntılı anlattı herşeyi bana tedavi sürecim şuan devam ediyor çok memnunum

• Loyal Dental Clinic Acil Diş Çekimi  •