Haritayı büyüt
yeni bir sekmede açılır
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
C
c.....
Emine hanımın kliniğine yaklaşık 5 yıldır gitmekteyim. Kendisi çok kibar, işini çok iyi yapan ve çok etik bir doktordur. Size gereken ne ise onu yapacağından emin olabilirsiniz. birçok defa dolgu işlemi, bir kanal tedavisi ve 5 adet kaplama yaptırdım. Yapılan tüm işlemlerden çok memnunum. Tedavi sonrasında da aynı şekilde sizinle ilgilenmektedir. Önceliği sizin sağlığınızdır. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Emine Varlı Muayenehanesi • Diğer •
Emine Varlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Varlı, Diş Hekimi.
Emine Varlı adresi nerede?Emine Varlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi Örnek Palas Apt No:48 Altıntepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Varlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Varlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Varlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Varlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Varlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Varlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emine Varlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar